Přeskočit na obsah

Solo – Klier. Tipsport @ 3,82. Důvěra 5/10

CZ – tiket

SK – tiket

Klier Junior – Alves. Monastir future, Tunisko. 2kolo, hard

Zde zkusím jedno překvapení. Pamatuji se, že když jsem byl v 2019 v Riu a koukal na místní future a bavil jsem se s místním trenérem, tak mi říkal že nyní 20letý Klier je jedním z největších talentů. Byl na úrovni jako třeba Meligeni který tam také hrál. Ale z důvodu zranění od té doby skoro žádný turnaj nehrál. Zde hraje turnaj více než po roce a hned v 1kole porazil finalistu z minulého týdne, Collignona 36,64,64 za 2h9min a 3x z 5bb si prohrál servis. Jinak to že je velký talent ukázal už mezi juniorama kde se dostal na 10 místo a má skalpy třeba Baeze, Andreeva, Draxla, JM.Cerundola nebo Acosty.

Jeho soupeř, stejně starý Alves zažívá dobré období. Na konci měl SF a finále v Heraklionu a začátkem března ještě byl zde v SF. Ale už začátkem února zde prohrál třeba s Pietrim a Capechim. A navíc na posledních dvou turnajích nyní v březnu nestačil na Wehnelta a Laurenta. Včera porazil De Cuypera 75,63 za 2h9min když si 3x z 6bb prohrál servis. Vzhledem ke kvalitám soupeře nic moc.

Pro zde je pro mě povinnost dát Kliera a dal bych i za menší kurz než současných 3,82. Ale samozřejmě o něco menší důvěra. Alves umí zahrát a Klier není rozehraný

Můj fair kurz: 2,5

Translate »