Přeskočit na obsah

Ako – Meligeni Alves, Klier. Tipsport @ 2,11. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Meligeni Alves – Couacaud. Řím challenger, Itálie. 1kolo, antuka

23letý Meligeni Alves hraje nyní v Evropě první turnaj a kvaldu zvádl v pohodě. I když los měl lehký – Claverie 63,61 Karlovskiy 64,61. Předtím byl v březnu v SF v Santiagu když porazil dobré hráče jako Menezes, P.Sousa nebo Kicker. Pak skrečoval s Barriosem za stavu 76,11.

26letý Couacaud v únoru vyhrál turnaj na Gran Canaria ale od té doby je to bída. Ještě na druhém porazil Giustina ale od té doby prohrál 6 zápasů v řadě když uhrál jen 1set. Poslední 3 zápasy – Borges 36,46 Ilkel 26,67 a E.Ymer 36,36 když si vždy prohrál 3x servis.

Rozehraný Meligeni mi přijde ve větší pohodě a věřím že tento zápas zvládne

Můj fair kurz: 1,55

Klier – Bergevi. Monastir future, Tunisko. 1kolo, hard

20letý Klier má daleko na víc než na současnou 608 pozici. Nyní po zranění má náznaky ale stálá forma to ještě není. Zde v Monastiru porazil třeba Grigelise nebo Collignona a s Alvesem prohrál 76 ve 3setu ale minule nestačil ve 3setech na Donskiho a předtím ve ČF Coulibalyho

Ale 27letý Bergevi mi nepřijde v nějaké dobré formě a je to průměrný hráč. Minule zde nepostoupil z kvaldy když nestačil ve finále na A.Burquiera. Předtím hrál turnaje v Indii kde jednou byl ve ČF když mu nenastoupil Myneni ale nestačil na Brugnerotta, McHugha, Carra a Poonachu což jsou hráči dejme tomu na úrovni Kliera. (porazil ze slušnějších jen Rawata)

Mě přijde Klier určitě hráč s větším potenciálem a toto by měl být dobrý zápas na to získat zas nějakou výhru

Můj fair kurz: 1,4

Translate »