Přeskočit na obsah

Ako – Gutierrez, Esteve Lobato, Jianu. Tipsport @ 2,09. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Slobodchikov – Gutierrez. Aix En Provence challenger, Francie. 1kolo kvalifikace, antuka

V tomto zápase dám na 28letého Gutierreze z Brazílie který hraje s 27letým Slobodchikovem. Hlavním důvodem je jak mimo Slobodchikov je. Ten má letos bilanci 2-10. Naposledy v Oeiras prohrál s Catarinou 61,63 a v Bielle s Ugem 62,61. Zde uhrál jen 29míčů (Ugo 53) a na returnu jen 10. Ani na UTR turnaji v Barceloně se neprobral. Prohrál tam i s N.Lopezem nebo Dzhavakianem.

Gutierrez na ITF turnajích úplně nezářil ale naposledy porazil Tabura a s Frunzou hrál 3sety. Nyní ale hrál 2 UTR turnaje – v Rumunsku měl bilanci bilanci 5-1 a prohrál až ve finále s Palosim. Ale porazil třeba Paze nebo Madarase. A nyní měl v Barceloně ve skupině bilanci 4-0 (porazil třeba Rocu Batallu) ale pak v SF skrečoval po 3 gamech se Zormannem. Také v květnu vyhrál turnaj ve Vicu v deblu.

Gutierrez vypadá že se docela rozehrál kdežto Slobodchikov je dost mimo

Můj fair kurz: 1,4

Gengel – Esteve Lobato. Aix En Provence challenger, Francie. 1kolo kvalifikace, antuka

Gengel (25let) není v nejlepší formě a antuka je jeho nejslabší povrch. V Mostě dostal s Bolardem 76,60. Nyní hrál na trávě v Gaibe a nestačil na Rosekranze 46,75,61. A předtím když hrál loni v létě turnaje v ČR na antuce tak nestačil ani na Nejedlého, Paulsona nebo Štylera.

Esteve Lobato je solidní antukář. Posledně měl SF v Las Palmas, ČF v Majahodně a nyní uhrál kolo kvaldy v Lyonu kde porazil Sanchez Izquerda. Předtím porazil slušné antukáře jako Diaz Acostu, M.Cuevase nebo Niklese.

Můj fair kurz: 1,3

K tomu ještě přidám Jianu že porazí Ozernoye. Tam je to o level jinde

 

 

Translate »