Přeskočit na obsah

Nesmyslné dropy. Tak co dál?

Taky už jste si určitě všimli, že v posledních dnech reaguje Tipsport na jakýkoliv tip dropem. Na to jsme byli zvyklí z minulosti, ale nyní už to je opravdu drastické. A je jedno, zda se jedná o future, třeba nějaké 1.kolo z Kazachstánu nebo jako třeba dnes, ČF velkého challengeru v Braunschweigu.

Často nyní bohužel kurz padá pod kurz, který tam má být a má hodnotou odpovídá riziku daného tipu. A zároveň když se podíváte např. na oddsportal.com tak vidíte, že jdou často úplně proti celému trhu, nebo, že kurz je na míle daleko od toho kde by měl být.

Asi to nemusím ani ukazovat, protože to vidíte každý den, ale alespoň pro ilustraci nějaké příklady. Dva z dneška a jeden z pondělka.

Zápas Kopřiva – Bergs. ČF velkého challengeru. Průměr trhu 1,57, Tipsport je na 1,49

Future v Portugalsku. Zápas Leote Prata – Wendelken. Trh na Pratu průměr 2,53, Tipsport 2,21

Pro mě třeba vrchol byl, zápas v Sofii v úterý Prihodko – Angele. Kurz na Angeleho byl 1,41. Okamžitý drop na 1,28. (zápas vyhrál Prihodko i když vedl Angele 1:0 na sety a pak v druhém i třetím setu byl break nahoře) Ale o to nejde. Zde můj fair kurz byl tak 1,4-1,5 na Angeleho. Tím pádem fair kurz na Prihodka bych viděl kolem 2,4. Jenže po dropu zde bylo 3,28!!!

Od nejbližších dnů, v případě nesmyslného dropu, který je daleko za tím jak ten zápas vidím, budu dávat sólo na soupeře zápasu co jsem analyzoval. Toto asi bude jediná šance jak se bránit a myslím, že by na tom šlo i vydělat. Když to pak vezmu obráceně, na Prihodka, na Wendelkena takový kurz neseženete a tak má pak obrovskou hodnotu

Každopádně, ale to, co předvádí, už je tragické.

Samozřejmě, důvodem je také velká síla náběrů které tato skupina přináší.

To budu řešit v nejbližších dnech a týdnech.

Idea bude, vytvoření početně omezené skupiny, která tipy dostane přednostně. Zde ale samozřejmě bude nějaký měsíční poplatek. Tento tiket a tip bude pro ostatní zveřejněn předpokládám hodinu poté. Ale je jasné, že kurz pro ostatní už bude daleko nižší (nebo někdy už nebude zápas třeba v nabídce)

Samozřejmě, že čím menší skupina bude, tím větší šance na původní kurz. Avšak čím menší bude, tím větší by byl poplatek.

Tohle samozřejmě ještě budu upřesňovat a budu vás informovat. Zatím se stále nic nemění.

Jen nebuďte překvapení, že někdy půjdu proti svému tipu 😊

Hezké léto a ať se daří

S.

 

Translate »