Přeskočit na obsah

Canberra, 1kolo, hard. Nys

Francouzský 27letý hlavně deblista ale v poslední době už i singlista Nys hraje v 1kole v kvalifikantem, 19letým Vuradinem.
Nys v deblu dokázal už docela dost (finále turnaje ATP, SF v Monte Carlu, 3kolo Wimbledonu) zařal o něco více hrát singl a daří se mu to. Loni v Chicagu uhrál kvaldu (mj. Giron, Harris) a prohrál po boji s Bemelmansem, v Orleans opět kvalda a výhra nad D.Brownem či T.Simonem. Na prvním challengeru tento rok dokonce 3kolo a výhry nad Marcorou a D.H.Leem a prohra až s Rubinem. Ve Francouzské lize která se hrála v listopadu porazil také Gueze, Mouteta nebo Millota.
Vuradin je v hlavní soutěži díky změnám na challengerech kdy se mu dlouho hledat protivník do kvaldy jelikož nějak se nepřihlásí nikdy dost hráčů do této kvaldy, nakonec hrál s Ibrahimem (-) a vyhrál za 2h3min 76,26,60. Na konci roku v Canbere uhrál se Stathamem 5gamů, předtím s Hoytem také 5gamů, Neříkám že je úplný tragéd, porazil během roku Saita, Tanumu, Looka, Stoufa ale prohry se Smolou, 4 gamy se Shimizu, Boyerem atd
Zde kurz není největší ale myslím že rozdíl mezi těmito hráči by měl být dost velký

Translate »