Přeskočit na obsah

Newport Beach, 1kolo, hard. Cressy

Zde za pěkný kurz musím zkusit 21letého Cressyho, nyní už hráče USA. Ten byl slušné hráč na univerzitě ale jak nastoupil na futury bylo nevídané. Získal v prosinci jeden titul, celkem bilance 46-16, na betonu 32-13.Dále dvě finále a tři SF. Tento často servis volej vyznávající hráč nevypadá vůbec špatně.Letos v singlu hrál jen v LA s Nakashmimou (jeden z top juniorů) a to tam pohrál, v kvaldě přešel přes Kozlova 75,61 když sice nehrál na servisu tak dobře jako normálně (jen 58 a 52% při 1 a 2 servisu) ale vyhrál 54% na returnu. Letos hrál jinak hlavně 4hry a to velmi úspěšně, jak futur v LA s Cozbinovem tak dokonce i challenger v Columbusu s Saraivou vyhrál!
Sarkissian, 28letý také hráč z USA asi už nejlepší léta má za sebou. Na podzim to vypadalo že se začíná vracet, uhrával kvaldy ale vždy skončil v 1 nebo 2kole na hráčích jako De Loore, Duckworth, Janvier, 2x Paul, Jung a Klahn. Letos hrál v Orlandu a tam porazil ve 3setech Magera a nestačil na Tatlota 75,60.
Zde mi přijde zajímavé v kurz přes 2 Cressyho dát, hraje dobře a na Sarkissiana by mohl stačit, pokud ale by měl jít kurz pod 2 tak už to za to nestojí, není to žádná tutovka

Translate »