Přeskočit na obsah

Shymkent, 2kolo, antuka. Popko

Ve 2kole v Kazachstánu si musím dát na domácího Popka, 22let s mladým Seyboth Wildem z Brazílie, 19let. Důvodem je velmi dobrá forma Popka, který nyní vyhrál v řadě 3 futury v USA, letos celkem 7, bilanci má 45-6 což je možná nejvíc výher ze všech a hraje ve velké formě. Dnes jsem ho nedával jelikož hrál ještě v neděli v USA a tak hodně analyzátorů zkoušelo že Ruusuvuori bude kousat, ale Popka vyhrál za 63min 61,63 když na returnu vyhrál 560 míčů vs 30% jeho soupeř. A i když hrál „jen“futury, již byl 178na světě a tam minimálně patří. Navíc hraje doma, v Kazachstánu kde v minulosti hrál velmi dobře.
To Seyboth hraje challengery nebo ATP Tour a má letos 5-8 ale samozřejmě s daleko těžšíma soupeřema. Ale porazil hráče jako E.Ymer, Sakamoto, Crepatte, S.Griekspoor a E.King, prohrál třeba s Menendezem 2x, Gianesim, T.Danielem a naposledy v Savanah s B.Verou 64,60.
Jedině co může hrát roli je únava po přesunu a jet lag, na druhou stranu když je forma tak jde vše. A podmínky které tu nejsou lehké Popka zná daleko lépe. Ja bych zde viděl Popka jako favorita a nebál bych se ho hrát i za kurz kolem 1,6.

Translate »