Přeskočit na obsah

AKO – Arevalo (Milán) a Bergs (Arlon) @ 2,2 Důvěra 7/10

Ve 2kole v Miláně věřím Arevalovi který se rozehrál k velmi dobrým výkonům. V Bratislavě jsem ho sledoval a moc se mi líbil. Tam porazil Goja a Laaksonena, pak ve vyrovnaném zápase nestačil na Safwata. Předtím v Prostějova porazil i třeba G.Lopez. Zde v 1kole zdolal Rocu Batallu který na minulém turnaji hrál velmi dobře takže ta výhra se počíta.

Banes nemá moc dobré výsledky. Zkouší a mění povrchy ale z posledních 6 turnajů prohrál 4x hned první zápas. V Parmě trochu překvapil že porazil Bassa ale pak dostal hned od M.Cuevase 64,60…

Další hráč co se představil v Bratislavě a nechápu jak a proč hraje zas na antuce. Simon nemá nic jiného než servis, údery nestihá a pokud to nezabije tak není schopný vydržet ve výměně. Má nyní bilance z posledních turnajů na antuce 2-6, v Bratislavě nestačil na Jahna.

Je fakt že Bergs nemá úplně top formu ale hraje doma a věřím že se na tento turnaj připravil. Na posledním turnaji v Maďarsku skrečoval ve ČF s Madarazsem a dobré výsledky měl předtím v hale. Loni ale zde byl na turnaji v Arlonu ve finále a na antuce hraje slušně.

Hráli spolu loni v Pullachu na antuce, Bergs vyhrál 64,76 a Simon vyhrál na returnu jen 13míčů (19%)

Odhaduji že kurz bude kolem 1,55 jak je to venku

 

Translate »