Přeskočit na obsah

Bratislava,1kolo,antuka. Makk @6,03 Tipsport. Důvěra 2/10

Tohle je tip pro fajnšmekry a ty z bas který mate rádi velké riziko 🙂 já si to ale musím dat. Makk je jako Forejtek skvělý junior. Je na 25miste v juniorech. V Parizi uhrál ČF když dokonce porazil juniorskou jedničku Musettiho. Predtim v juniorech vyhrál několik turnajů a dokonce porazil i třeba Lehecku který už o sobě dal vědět. V chlapec ještě letos nehrál. Loni to bylo par zápasu,nic slavného ale takhle u 17leteho kluka je každý zapas rok velký rozdíl.
Ojeda Lara,26lety Španěl má daleko k formě která ho dostala na 171misto. Letos má bilanci 6-11. V Ostravě uhrál kolo a je fakt ze s Travagliou při prohře ve 3setech hrál dobre. Pak porazil Manafova a skrecoval s Clarkem v Shymkentu a tento týden nestačil na Vannesta 46,67
Určitě to není nic jistého,což by bylo i divné a klidně muže mladý Maďar dostat klepec ale já za menší vklad a s nižší důvěrou si opět tip juniora v zápase s trapicim se zkušeným hráčem musím zkusit.nejspis opravdu je ještě moc mladý,nemá v chlapec zkušenosti ale kurz mi přijde nesmyslný a tak to musím zkusit. Ale spis to pisu jako zajímavost tak hlavně nedávejte v kurzu pod 1,1 Ojedu. Kdyby kurz šel dolu třeba někam po 4 pak bych to už určitě nedával .

Translate »