Přeskočit na obsah

Cancun, hard, SF Villasenor

V SF v Cancunu se utká domácí 24letý Villasenor s o rok mladším Langmem z USA. Villasenor je dost zajímavý hráč. I když na okruhu toho zatím tolik neuhrál tak už ukázal, hlavně doma v Mexiku, svůj potenciál. Porazil hráče jako Escobedo, Nguyen, Varillas nebo Malla tznhráče kolem 200-400. Letos má 19-10 a zde v Cancunu minulý týden jeden turnaj vyhrál. Má v tuto chvíli sérii 8 výher a neztratil ani set. Se svýma 193cm se opíra o slušný servis a hlavně trochu netradiční hru která dělá soupeřům problémy.
Jeho soupeř, Christian Langmo prošel univerzitním sytémem v USA kde se jako hráč Miami dostal někam do osmé desítky žebříčku. Letos přešel na okruh má hezkých 22-11 když zde v Cancunu hraje osmý turnaj za sebou. Před tímto turnajem jeho nejlepší výkon bylo SF a ČF ale většinou porážel slabší hráče, z nasazených se potkal ve svých 24 zápasech zde jen s 5 a bilanci má 2-3. Minulý týden uhrál s Walkinem jen 4 gamy, tento týden mu Estevez skrečoval ve druhém kole jako nasazená pětka , Khotova a Ribeira porazil hladce.
Já zde věřím Villasenorovi, doma je silný, je to lepší hráč a v tuto chvíli má velmi dobrou formu a sérii a má velkou šanci tento turnaj vyhrát

Translate »