Přeskočit na obsah

Martos, 1kolo, hard. Borges @ 1,55 Tipsport, Důvěra 7/10

Tohle je jeden ze zápasů na které jsem hodně zvědavý a musím dát. I když los nebyl zde úplně příznivý. Ale na hvězdu Amerických univerzit, 22letého Nuna Borgese z Portugalska musím vsadit. Ten měl další neuvěřitelný rok. Vévodí ITA žebříčku s ohromným náskokem. Letošní bilance neuvěřitelná, 37-3. Prohrál jen z top hráčema – s Jubbem ve finále závěrečného NCAA Championship (i když během sezony ho dvakrát porazil) , pak s Rybakovem a Wolfem. Na okruhu letos ještě nehrál, vždy hrál jen po sezoně. Loni měl třeba 29-7, předloni 20-5. To jsou nuvěřitelné bilance. Loni porazil na okruhu třeba Popka, Choinskiho, Ma.Redlickiho, T.Simona, Crepatteho atd. Na betonu hraje velmi dobře, konec konců na tom hraje v USA.
Soupeře jak jsem říkal by mohl mít lehčího, na druhou stranu 28letý Jomby od konce dubna kdy skrečoval zápas, hrál jen 1x koncem května a tak příprava asi nebude ideální. Na tom konci dubna Jomby vyhrál a byl ve finále na 25kách futurech v Nigérii ale tam zas tradičně není až tak skvělé obsazení. Následně v květnu v Jeruzalému prohrál v 1kole s Leshemem 62,62 za 51min když na returnu dal jen 6míčů a na body prohrál 61-34. To nevypadá že by byl v pořádku a od té doby nehrál.Takže letos nehrál tolikrát a má jen 10-6 bilanci.
Teď uvidíme kolik zde bude kurz, myslím, že by měl být někde kolem roviny ale je fakt že univerzitní tenis se sleduje čím dál víc tak se necháme překvapit. Ale myslím že např pod 1,6 by to nemělo být

Pozn. 19.6. Tak si dali na čas s vypsáním tohoto zápasu. Doufal jsem v o něco větší kurz ale v 1,55 to ještě dám ale je to tak hraniční.

Translate »