Přeskočit na obsah

Martos, 2kolo, hard. Barroso Campos @ 2,35 Sazka7/10

Ve 2kole na futuru ve Španělsku dávám 23letého Barroso Campose který hraje s 16letým Alcaraz Garfiou. O tom že Alcaraz Garfia je možná nový Nadal a velký talent o tom žádná. Ale já zde dám i dle zkušenosti na betonu kterou nemá velkou.
Alcaraz se letos prosadil když na antuce, ještě když mu bylo 15 porazil Sinnera, Sakharova a Martinez Portera. Následně s Mollekerem a P.Sousou hrál ve 3setech. To bylo v dubnu. Ale přijde mi že pak trochu forma odešla, na juniorském turnaji v Miláně prohrál ve 2kole s Navou a na Roland Garros dokonce v 1kole s Kodatem 46,46. (i když ten pak byl ve finále) A zde v 1kole porazil 19letého Carra až po 2h48 46,63,63 když si 3x prohrál servis ale nabídl 17bb!To byl také jeho jediný zápas v chlapech jinde než na antuce.
Proti němu stojí 24 hráč univerzitního žebříčku v USA Alberto Barroso Campos. Tam na betonu hraje vše takže na betonu se určitě cítí jako doma. Na okruhu kvůli škole letos ještě nehrál ale loni porazil na betonu i Gakhova když uhrál ve Španělsku ČF futuru. V 1kole nebyl ani jako favorit v zápase s Fernandez Canovasem a vyhrál 61,61 za 66min a ani jednou si neprohrál servis.
Zápas asi vypíšou až ráno a tak důvěru přidám až dle kurzu, i to zda to má smysl. Ale čekám kurz kolem 2 a ten bych bral.
Každopádně jak už se stalo zvykem Tipsport po pár vsazeních nasadí absolutně netržní podhodnocený kurz tak se pak případně vyplatí podívat jak to mají jinde

Pozn. Tipsport nezklamal a pouze 1,88 takže Sazka má slušný kurz nebo čekám pak i Fortuna

Update – venku jde kurz nahoru a pohybuje se kolem 2,3 Tipsport 1,88 tak doporučuji vsadit kdekoliv jinde jen ne Tipsport kterého chování je šílené jak na základě analýz nabízí totálně podhodnocený kurz

Translate »