Přeskočit na obsah

Stuttgart, 2kolo kvalifikace, tráva

O postup do hlavní soutěže hraje domácí v uvozovkách šílenec Dustin Dreddy Brown s Barrerem z Francie. Já na tomto povrchu musím dát šikovného Browna jehož hra je jako dělaná na trávu. Dobrý servis, super returny, hra na síti, voleje, kraťasy. Nevím co dělal s Lackem v Surbitonu ale včera hrál velmi dobře když za 57min porazil Istomina, na servisu prohrál jen 6 míčů a nečelil jedinému bb. Při 1servisu 96% (31z32), druhém 72%. Sám break 2x ze 4.Loni měl teda špatnou travnatou sezonu ale věřím že letos se opět ukáže.

Barrere porazil v 1kole Mukunda který ale nic moc nepředvedl a hlavně nevyužil své šance. Měl 4bb, nevyužil ani jeden, Barrere 2ze2. Body na returnu 19-20 z pohledu Barrereho. Má slušný servis ale tím že nejde tolik dopředu na síť tak se pak hraje a taky měl při 1servisu daleko méně bodů než Brown (32z44) který zavře síť. Jinak matchbally ze zápasu Barrerero a Browna jako i všech včerejších zápasů najdete na mém kanálu na platformě kde je možné dát videa (nevím zda je zde možné to psát..)

Jelikož tráva je tak specifická nemá smysl rozebírat výsledky předtím na antuce..

Bilance je 11 – v lednu v Noumee Barrere 63,63 a 2018 na antuce Brown 75,75. Ale myslím že stejně to není úplně relevantí.

Já zde ve slušném kurzu rád zahraju Browna, hraje dobře a tráva mu sedí

 

Translate »