Přeskočit na obsah

AKO – Madarazs, Lopez Pena 2,08 @Tipsport. Důvěra 8/10

Madarasz – Marozsan (Bělehrad)

V tomto zápase dvou Maďarů dávám na 24letého Madarasze proti 19letému Marozsanovi.  Madarasz byl slušným univerzitním hráčem na Purdue když porazil i top hráče jako Corwin, Holt atd. Ale z toho důvodu do letošní sezony nehrál moc turnajů na okruhu ale třeba už loni v létě byl v Budapešti na futuru ve ČF a porazil Van Rijthovena a Brouwera. (předtím už ve 2013 před školou vyhrál i future) Letos v polovině června byl v Maďarsku ve finále když porazil Bergse nebo Dubriyvnyho a prohrál ve finále s OConnele. Nyní na cestě do finále zdolal opět Dubriyvnyho nebo Tepavace což není lehký los.

Marozsan se jeví že nebude špatný, viděl jsem ho hrát na Spojích a nevypadá špatně ale ještě mi přijde o něco níže než soupeř. Na Spojích nestačil na VRbenského ve 2kole a na následujícíh turnajích dal také vždy 2kolo (prohry s Eriksonem a po skreči právě s Madarazsem) Nyní přes Ovcharova, Pavela a Celebiče do dvého teprve druhého SF.

Právě ten vzájemný zápas skončil po 1setu a výsledku 60 skrečí Marozsana. Ale hráli jen 15min a body byli 24-5, 3x ho breakl a Marozsan uhrál jen 2body na returnu. Takhle hladce to asi nepůjde ale stejně je pro mě Madarazs jasný favorit a kurz kolem 1,5 beru jako slušný (tak do 1,45 bych to hrál..)

K tomu hrál já dám Lopeze Penu že porazíl Arrecheho v Tabarce. Lopez Pena, 21let vyhrál Tabarku i minulý týden nebo začátkem června byl v Bacau ve finále (porazil i Struvaye) a má velmi dobrou formu. Arreche hraje teprve v prvním SF a letos má bilanci 7-9) To Lopez Pena, kdysi 11 junior světa má letos 28-14. Kluci spolu hráli 2x, ve 2017 vyhrál Arreche a letos v březnu Lopez Pena 64,61 (body 67-45, breaky 6 vs 3, body na returnu 33-22)

Translate »