Přeskočit na obsah

AKO Pellegrino, Baldi @ Tipsport 2,31 Důvěra 7/10

Tak po zhruba 2 týdnech jsem zpět a opět se do toho naplno pustíme. Nějaké turnaje opět navštívím a napíšu blogy ale ještě vše musím vymyslet. Už se těším na další zápasy a analýzy ale dát si 2týdny bez internetu také nebylo špatné.

Zápasy 1kola už jsou po dropech hrozně nízko tak se k nim nemá smysl vracet i když tam pár pěkných zápasů je. Začnu jednou akovkou kde musím dát proti Dimovi.

Baldi – Dima (Liberec)

To co Dima, 27let, ATP 322  v poslední době předvádí je děs. Od Ostravy kde uhrál v 2kole s Harrisem 3gamy vyhrál jen 2zápasy (WC Dermiens a nyní Mukund v Libereci) Tedy včetě bundesligy (kde má v singlu 0-4 a deblu 0-2) bilance 2-11.Na challengerech nestačil v poslední době na Karatseva (06,16) Danilova nebo dokonce i Vasu minulý týden v Tampere. V bundeslize bez vyhraného setu prohry s Martinem, Martinezem, Silvou a Andujarem a vyhraných 21gamů za 8 setů…To mluví za vše.

Baldi , ATP 144, 23let. Minulý týden uhrál kvaldu v Gstaadu (Nikles, G.Lopez) a nestačil na T.Daniela. Je fakt že od června kdy byl ve finále ve Vicenze prohry s Torebkem, Quirozem na antuce a třeba Vavassorim (beton) nevypadá nejlépe ale zde myslím by to mělo stačit.V budeslize nyní o víkendu porazil Nedovyesova a prohrál s D.Novakem.

Druhý zápas co dávám na tento tiket je zápas Itala Pellegrina, 22let ATP 330 s Lamasine z Francie, 26let, ATP 272. Přijde mi že forma Lamasina někam zmizela čemuž nasvědčují poslední výsledky jak z okruhu tak bundesligy. V té nyní o víkendu nestačil ve druhé bundeslize na Brunnera, hráče bez žebříčku co na okruhu singla nehrál přes rok 36,64,10-8 a Munoze de la Navu který už také moc nehraje a to 62,62. Na okruhu naposledy nestačil na Šafránka v Praze 76,61, předtím prohrál s Lorenzim, porazil Giralda a prohrál se Serdaručičem. Pellegrino hraje takový standard. Nyní jasně přejel Bortolottiho v 1kole 63,61. Předtím nestačil na Kuzmanova, v San Benedettu dal Begu a Vanniho a prohrál s Marcorou, v Perugii dal Hueslera a prohrál s Gomezem a v Parme byl ve 3kole po výhrách nad Occlepem a Clezarem a prohře s Travagliou. Přijde mi že hraje takový standard a hráče na podobné úrovni poráží. Jinak hráli spolu cca před rokem v Perugii a Pellegrino vyhrál 36,61,76 Důvěru na začátek dám tak střední a uvidíme jak to po pauze půjde.

Translate »