Přeskočit na obsah

Rosol (Braunschweig) @2,35 Tipsport. Důvěra 5/10

Tímto tipem asi překvapím ale nedá mi to s nižší důvěrou Rosola nezkusit. Musím říct že zde na mě udělal dojem. Oba zápasy zvládl skvěle. V prvním porazil Griekspoora 75,26,63 a jak jsem psal v blogu, https://steviebets.com/2019/07/braunschweig-challenger-jednoduse-spickovy-turnaj zvládl to hlavně hlavou když byl neustále pozitivní. A druhý zápas byl ještě lepší, Majchrzaka který hraje velmi dobře přehrál tvrdou hrou odzadu a vyhrál 46,64,61. Tomu výkonu nebylo co vytknout. A čím mě ještě zaujal byla ohromná pohoda v které hraje a férovost. Za dobrý míček zatleskal, přiznal auty atd.

Laaksonen zde hrál tak standardně. Není to vyloženě špatný tenis ale úplně mě nezaujal. Porazil Blancanauxe 63,75 a Morainga 46,63,64. Jinak před tímto turnajem neměl nejlepší formu. Na antuce prohrál s Arevalem a Lestiennem, na trávě s Kublerem. A o víkendu prohrál v německé lize s Gojowczykem.

Hráči hráli spolu ve 2017 na trávě a Rosol vyhrál ve 4setech ale to není úplně relevantní. Ale dobře se znají, oba hrají za Rochusclub Dussedorf a o víkendu dokonce hráli spolu 4hru když porazili Gojowczyk/Krawietz. Před zápasem s Majchrzakem bylo vidět že se s ním také dobře zná a kamarádí ale jeho slabin pak v zápase dokázal využít tak doufejme že s Laaksonenem to bude stejně. Ale důvěru dám o něco nižší

Translate »