Přeskočit na obsah

AKO – Blancaneaux, Altmaier. Fortuna @2,39 Důvěra 6/10

Blancaneaux – Pavlásek, 1kolo, antuka, Augsburg challenger

Dlouho jsem přemýšlel zda dávat tento zápas. Adam má nesporný talent a hezké údery, ale co v posledních měsících předvádí je tragické a já Francouze nakonec dám.

Blancaneaux je 20letý Francouz (319) který spíše nekazí a hraje aktivně od zadu. Nemá velkou zbraň ale je solidní. V poslední době na větší výsledek čeka, většinou porazí koho má ale nic víc. V Braunschweigu Ruusuvuori a Masur, prohra s Laaksonenem. Pak trochu zklamal když nestačil na Kuzmanova  a Šafránka což mělo být hratelné. Nyní v Liberci porazil Hellera a prohrál s Clarkem 76 (6) 63 a zde v kvaldě přejel Guttaua 64,61

Pavlásek, 24let, ATP 382 se snaží nastartovat, občas je náznak ale pak zas padne. Když v Bratislavě dal 3kolo po té co prohrál předtím s Blancaneauxem v Paříži, s Maamounem, Cornutem nebo dal 2 gamy s Majchrzakem myslel jsem že jde nahoru. Tam hrál slušně a porazil Serdarušiče, Benchettrita a nestačil na Martina ve 3setech. Pak ale v Pardubicích na futuru prohra ve ČF s Kleinem, výhra nad hrozným Wangem a prohra s Rolou, v Praze také ne zrovna ve formě výhra nad Grigelisem a prohry s Zapatou a nyní opět Maamounem když statistiky jsou ještě horší než výsledek. Za celý zápas neměl ani bb a soupeř 3ze14!!  A aby dokázal že to nejde v neděli v bundeslize prohra s Mridhou 61,75

Kluci spolu hráli v Paříži, ten zápas jsem sledoval na živo a Adam byl lepší, útočil ale nakonec se opět ukázala psychika a prohrál ze 41 ve 3setu.

U Pavláska vždy těžko říct co ukáže ale zde musím dát že prohra.

K tomuto zápasu přidám že Altmaier porazí Mukunda, (opět Augsburg, 1kolo)  zde si těžko představit že by zaváhal Altmaier, Mukund prohrál 7 zápasů v řadě a na antuce dokonce s tragickým Dimou.

Důvěru dám ale o něco nižší kvůli nevyzpytatelnosti Pavláska protože talent má ale hlavu ne…

Translate »