Přeskočit na obsah

AKO – Gabashvili, Staehli. Fortuna @ 2,13. Důvěra 7/10

Huessler – Gabashvili. 2kolo, antuka. L`Aquilla challenger

Zde jsem nějakou dobu čekal zda kurz nevyleze trochu nahoru jelikož u nás je 1,65 a průměr trhu je 1,78…Už aby se trh opět uvolnil. No ale pojďme k tomuto zápasu.

Zde dávám na 34letého Gabashviliho (359) z Ruska v zápase s 23letým Hueslerem (305) ze Švýcarska. Nemyslel jsem si po začátku roku že na Gabashviliho ještě někdy dám ale vypadá že se mu povedlo sezonu otočit a opět stoupá nahoru a hraje slušně. Náznak byl v USA na betonu kde v červenci porazil Rubina. V Manerbiu v srpnu dokonce uhrál SF když přešel přes Berretiniho, Coppejanse, E.Kinga a Arnaboldiho a prohrál až v SF s Lorenzim. Poté na betonu v Portotoži porazil Leshema a nestačil na Rolu. Včera v 1kole přešel přes Valkusze 46,10Skr ale dle statistik to byl úplně vyrovnaný zápas – body 40-39.

Huesler nevypadá moc dobře. Od července kdy uhrál ještě kolo v Recanati nad Sakharovem a prohrál s Gerasimovem prohrál všech 5 zápasů na antuce. A vše bez vyhraného setu. Nestačil postupně na Pellegrina, Dieze, Istomina, Bachingera a Wesselse. V těchto 5 zápasech, 10setech si prohrál 16x podání a povolil 30bb. To nevypadá jako forma.

Tedy já zde musím Gabashviliho zkusit, zlepšuje se a mohl by opět postoupit

Staehli – Zimmerman. 1kolo, antuka. Schlieren future

K Gabashvilimu já přidám zápas 1kola ve Švýcarsku kde hrají dva domácí hráči. 19letý Staehli a 18letý Zimmerman.

Mezi dospělýma má bilanci 23-19 a už porazil třeba Tajimu, Matose, Beuapaina nebo Graye. Loni na futurech ve Švýcarsku uhrál dokonce jedno ČF.Letos v létě hrál dva futury na antuce, jednou uhrál 2kolo z kvaldy, podruhé finál ekvaldy. Mezi juniorama to Staehli dotáhl na 169místo ale hrál slušné zápasy když porazil třeba De Jonga nebo Paroulka a potkával se s top juniory.

Sázku ale zakládám hlavně na Zimmermanovi pro kterého to bude první zápas mezi dospělýma. A v juniorech je na 580 místě

Kurz není největší ale myslím že jasně větší kvalita je na straně Staehliho

Translate »