Přeskočit na obsah

AKO – Vanneste, Collarini. Tipsport @ 2,45. Důvěra 8/10

Vanneste – Branccacio, 2kolo, antuka, Meersbusch challenger

Stejně jako minulý týden opět dám na Vannesta (25let, 314). Ten se mi celý minulý týden velmi líbil jak hrál a tak mu budu věřit i tento týden. Hraje tvrdě a nedělá tolik chyb. Minulý týden přešel přes Ignatik, Clarka, Guinarda a nestačil až na pozdějšího vítěze Hafmanna. Dnes porazil v 1kole Rosenkranze 64,63. Prohrál si jen 1x servis a 4x breakl.

Jeho soupeř, 22letý Brancaccio (277) hrál minulý týden také v Augsburgu a nestačil na Guinarda 63,64 když zápas byl tcela v režii Guinarda. Předtím prohrál s Martin Tiffonem 63,63 a Quirozem 76,63. Jedině turnaj předtím uhrál 2kolo ale to bylo na betonu v Recanati.

Za mě znovu Vanneste, hlalvně po nárustu kurzu z kurzu kolem 1,5

Collarini – Vukič. 2kolo, antuka, Cordenons challenger

Zde dám na antukáře Collariniho (27let, 332) v zápase s Australanem Vukičem (23let, 274) Hlavním důvodem je rozehranost a hra na antuku. Collarini hraje v Evropě už několikátý turnaj za sebou a nehrajš nejhůř. Čf v Parmě, 3kolo v Prazenebo v Manerbiu, výhry nad Giannesim, Boludou, Vavassorim atd. Jasně, neporáží ty nejlepší, s těma prohrává ale forma není nejhorší. Dnes přejel Quinziho 60,62 ale to bylo spíš že soupeř hrál hrozně.

Vukič ale na Evropské antuce hraje minimálně. Nyní hrál od června samé betony a docela mě překvapuje že s příchodem betonové sezony se vypravil do Evropy.Antuky hrál na jaře v USA a Uzbekistánu ale to nejde úplně porovnávat.Ale třeba v Almaty nestačil na Di Wu, v Shymkentu na Krstina, v Samarkandu Hernandeze a porazil tam jen Tashbulatova, Torebka a Clezara.

Myslím že by tento zápas Collarini měl zvládnout

Translate »