Přeskočit na obsah

Solo – Alves. Tipsport @2,16. Důvěra 6/10

Lock – Alves. SF, antuka. Tabarka future

Přemýšlel jsem zda mám na tento zápas psát analýzu navíc když začátek září vůbec nevychází. Ale jelikož Locka a navíc na antuce nemusím tak to dám. Hraje zde 26letý Benjamin Lock z JARu s 18letým Alvesem z Brazílie. Lock mi nepřijde jako žádný zázrak a navíc na antuce hraje jen sporadicky, ze svých zápasů to bylo 8% zápasů s bilancí 12-15. A to ještě asi 5 z nuch bylo v Tallahassee kde bydlí..Před tímto turnajem prohrál i na betonu s Romiosem 67,62,62 a Bourchierem 62,62. Na antuce asi hraje protože koncem měsíce hrál na Afrických hrách ale vypadl ve ČF s prvním slušnějším soupeřem, s Dougazem 63,64. Přešel přes Ahmeda a Ikonda což nejsou pomalu hráči a pak Kilaniho porazil až ve 3setech. Je ale fakt že zde překvapil hlavně výhrou ve ČF nad Lipovsekem 26,63,63.

Alves je nadějný hráč, loni se dostal na 29 místo juniorského žebříčku a na Roland Garros porazil třeba Ionela a Svrčinu, na Orange Bowlu byl v SF , na konci roku porazil i Forejtka 64,61nebo Diaz Acostu. V chlapech má zatím spíš záblesky jako v Riu prohra s Pedrem Martinezem 64,36,75 nebo slušný zápas s Ruusuvuorim který prohrýl 75,75. Zde přešel přes Tabura, Acquaroliho a Raismu.

Jelikož Alves zatím mezi chlapam má jen 1x SF na futuru (nyní druhé) tak o něco snížím důvěru ale dát mladého nadějného kluka, antukám, proti Lockovi je pro mě povinnost. Ale samozřejmě tento 198cm vysoký Jihoafričan ho může vystřílet ale uvidíme

Translate »