Přeskočit na obsah

Solo – Sakamoto. Tipsport @2,26. Důvěra 6/10

Sakamoto – Hidalgo. 1kolo, antuka. Ovideo future

Zde půjdu dost proti proudu ale v zápase 26letého Sakamota (381) z Brazílie se stejně starým Hidalgem (444) z Ekvadoru mě překvapily kurzy a Sakamota musím dát. Sakamoto nezažívá nejlepší období, z posledních 6 zápasů prohrál 5 ale dva z nich jsem viděl naživo a nemyslím se že je to taková tragédie. A měl taky horší los v poslední době. V San benedettu porazil Cida a nestačil ve 3setech Gaia který pak byl v SF, v Praze ve 2kole prohra po vyrovnaneném zápase s Lestiennem, v Sopotech Jahn který v tu dobu hrál skvěle, pak Ruusuvuori který snad hraje ještě lépe. V Poznani je fakt že zklamal ve 2kole s Mridhou ale nyní v Gyoru s Hampelem nehrál špatně ale Hampel hrál prostě neuvěřitelně a padalo mu to tam. Takže výsledky moc dobré nejsou ale jak jsem psal, pořád myslím že na antuce je velmi solidní a nebezpečný hráč. Vždyť letos vyhrál Huelvu a Pinamar a na challengeru v San Luis Potosi dal SF když porazil Bublika, Molčana, Barrieose, Ortegu a v Sao Paolu Donatiho a Berlocqa.

Hidalgo má nyní na rozdíl od Sakamota výsledky. Po 2 titulech z USA na antuce má 3kolo z Lexingtonu a nyní SF a ČF na futurech. V Poznani nestačil ve finále na Šafránka 63,62 a v Gyoru na Cida 75,61. Hraje dobře a hlavně na rychleší antuce je hodně nebezečný. To ve Španělsku myslím že bude trochu pomalejší. Se Sakamotem to bude o to pikantnější že vyhráli nyní v Gyoru spolu 4hru.

Já bych zde stále favorizoval Sakamota i přes jeho výsledky v poslední době a v kurzech přes 2,2 ho musím dát i když to opět není nic jasného ale to není nikdy…

Translate »