Přeskočit na obsah

Ako – De Paula, Ugo. Tipsport @ 2,71 Důvěra 7/10

Dnes si opět vyberu zápasy odsud z Ria. Prvním bude

De Paula – Matos. 2kolo, antuka. Rio de Janeiro M25 future

Na první pohled zvláštní tip, De Paula už na okruhu nehraje a je mu 30let. Ale tenis stále dost umí, byl nejvýše na 208 místě žebříčku, ale hlavně proč to dávám, má ohromnou motivaci zde hrát dobře. Je totiž hlavním trenérem zdejšího klubu, Rio de Janeiro Country Clubu. Z videa můžete vidět jaký potlesk si zasloužil jasnou výhrou 62,61 v 1kole (i když soupeř byl slabý)

A Matos pro mě není žádná hvězda. Včera sice vyhrál 61,63 nad Acostou, ale ten byl úplně mimo, byl i ošetřován a nehrál vůbec nic. Předtím Matos prohrál v BA s Tirantem, v Campinas mu skrečoval ve 3setu Malla a s F.Cerundolem dostal 62,63 ( a ani předtím nijak nezářil)

Je to trochu tip na riziko ale já to musím zkusit 🙂

Ugo – Miele. 2kolo, antuka. Rio de Janeiro M25 future

A k tomu si přidám dle mě jasný zápas, Ugo který hraje ve velmi dobré formě (psal jsem na něj analýzu v 1kole) kdy porazil Juareze 61,62 hraje s pomalu už veteránem, 32letým Mielem. Ten už na této urovni nestačí, ale včera hlavně díky chybám Kliera otočil zápas z 46,24 a dost nečekaně vyhrál. Ale nevěřím že by to v tomto zápase mohl zopakovat. Ugo sice netlačí jak Klier ale za to dělá daleko míň chyb

Translate »