Přeskočit na obsah

Ako – Di Nicola, Niklas Salminen. Tipsport @ 2,12. Důvěra 7/10

Crepaldi – Di Nicola. 1kolo, antuka. Santa Margharita M25 future

V souboji dvou domácích hráčů dávám 23letého Di Nicolu (784) v zápase s 29letým Crepaldim (607) Hlavním důvodem je antuka na které myslím že Di Nicola je lepší.

Crepaldi není antukář, převážně hraje na betonech a na antuce odehrál zhruba jen třetinu svých zápasů. Letos přes léto sice na ní uhrál SF a CF, ale při pohledu na to s kým prohrál a koho porazil to tak slavné není. Porazil hráče jako Giuliano, Brunetti, Ben Hassen, Tabacco a Makhlouf. To je léto, nikdo z top 1000. A prohrál s Baezem, Lopez Morillem, Wornerem a Lipovsekem. Krome Woernera vše ve 2setech.

Di Nicola už byl 522 když hrál skvěle ve 2017 kdy i na challengerech porazil třeba Cachina, Leshema, Safiulina, Miedlera nebo Coppejanse. Ale zhruba v polovině 2018 přišla velká krize a nebyl schopný uhrát zápas. Nyní vypadá že jde opět nahoru a naposledy v Santa Margheritě uhrál SF když porazil i Ejupoviče a Bortolottiho a prohrál až s Gerchem ve 3setech. Předtím na antuce prohra s Cerundolem 57,76,63 (mezi tím 2kolo na betonu a prohra s Escoffierem) a i dvě uhraná ČF. Tedy přijde mi že jde nahoru

Vzájemná bilance je 1-0 pro Di Nicolu, ve 2016 vyhrál 61,75 doma v Itálii na antuce

Di Nicola je pro mě lepší hráč na antuku a je vidět že se zvedá

J.Podzus – Niklas Salminen. 2kolo, hala. Falun M25 future

K Di Nicolovi dávám výhru Niklase Salminena z Finska (22let, 560) v zápase s Lotyšem Janisem Podzusem, 25let, 1512) Salminen je v hale velmi silný což potvrdil SF v Pajulahti a ČF ve Stockholmu. A zde ve Falunu byl loni ve finále když nestačil až na Ruusuvuoriho. V 1kole porazil Lakata lehce 63,61 když dal 12 es a na returnu si prohrál jen 8míčů

Janis Podzus, bratr lepšího Martinse nedosahuje kvalit bratra. Není sice špatný ale na lepší hráče většinou nemá. Ve Stockholmu uhrál kvaldu a prohrál s Heymanem 64,62 zde opět s kvaldy a v 1kole lehký los v podobě Dahlberga.

Je fakt že Podzus je v hale solidní ale zde myslím že by Niklas Salminen měl vyhrát

Translate »