Přeskočit na obsah

Ako – Lootsma, Matusevich. Fortuna @ 1,95. Důvěra 8/10

Vezmu to krátce jelikož jeden zápas se již hraje v 10,30

Lootsma – Pospíšil. SF, koberec. Olomouc M15 future

Zde musím říct že mě překvapil velmi solidní kurz přes 1,5 na Lootsmu. To je hráč opírající se o skvělý servis a koberec je pro něj jako dělaný. V 25letech je také v nejlepším tenisovém věku a myslím že v českých halách bude hrát tradičně dobře. Zde porazil Glvace 64,64 Maggioliho 61,76 a Nouzu 64,76. Za 3 zápasy 1 ztracený servis a jen 41 míčů na returnu.

Pospíšil je spíš už trenér než hráč ve svých 38 letech. A ani na vrcholu kariéry to nebyl hráč do haly natož na koberec, spíš na antuku či pomalý beton. Tedy tento povrch mu úplně nesedí. Zde využil dobrého losu když přešel přes Szice 62,63 Krumicha 61,63 což byl 2x pomalu volný los pro hráče jeho kvalit a pak Pirose 76,46,63 ale to není také hráč na koberec.

Pro mě Lootsma jasný favorit

Garcia – Matusevich. SF, hard. Getafe M15 future

Zde si myslím je to jasné. 17letý Matusevich po dobré juniorské kariéře (nejvýše 12) už i mezi chlapama ukazuje svůj potenciál a v poslední době porazil hráče jako Mertens, Catarina, Penniston, Occlepo atd. Do SF se dostal přes nebezpečného Morena a v ČF Boludu.

To Garcia bv juniorech není v top 100 a zde hraje jako LL když prohrál s Moghinim. Přešel do SF přes Chepeleva, D.Singha a Correiu ale toto myslím musí být jeho konečná. S lepšíma hráčema letos pravidelně dostával – s Gastonem 2gamy, Esteve Lobato 4gamy, Hernandeze 3gamy…

Translate »