Přeskočit na obsah

Solo – Soto. Sazka @ 2,2. Důvěra 6/10

Tak už jsem zpět z Ria a nějak tento týden zkusím napsat blog. Misím říct že to bylo velmi zajímavé a dost přínosné hlavně oproti evropským turnajům o kterých se ví skoro vše. Ale k dnešnímu tipu-

Langmo – Soto. 1kolo, hard. Waco M25 future

Zde budu zkoušet hráče místní pořádající Baylor univerzity a v současné době  14. hráče ITA žebříčku, 20letého Matiase Sota z Chile. Na okruhu moc nehraje takže žebříček ATP nejde až tak brát. Letos přes léto na dvou futurech v Peru uhrál  ČF a SF když porazil slušné hráče jako Panta,A.Huertas nebo Ch.Rodrigueze. Nyní ale už je zas v USA na univerzitě a na velkém turnaji na začátku sezony All American Championship uhrál 3kolo když nestačil na pozdějšího vítěze Ita. V ročníku 18/19 měl bilanci 23-10 a porazil i Ita, Cukiermana z těch nejlepších. Dříve to byl i slušná junior když byl na 57 místě.

Jeho soupeř 23letý Christian Langmo je také „produktem“ univerzitního systému kde hrál za Miami na 1 a 2 pozici a pohyboval se kolem 70-100 místa v žebříčku když hrál za Miami naposledy v sezony 17/18.Letos na okruhu nehraje špatně, má bilanci 38-21 ale kolem hlavně z Cancunu kde ty výsledky beru s rezervou. Naposledy tam začátkem září uhrál finále, od té doby co se vrátil do USA tak 4x prohra v prvním zápase bez uhraného setu a dost jasně. Blanch 63,63 Gaston 75,61 Rybakov 62,63 a Sarmiento 62,63. Je fakt že to byl těžký los ale všechno to byly prohry něco nad hodinu a dle statistik úplně rozdílem třídy.

Tedy Sota zde musím zkusit, přijde mi že potenciál má vyšší, nehraje špatně a domácí kurty jsou domácí kurty

Translate »