Přeskočit na obsah

Ako – Kolář, Lacko. Fortuna @ 2,99. Důvěra 6/10

S koncem sezony pomalu dávám méně a méně ale určitě hodlám i nadále pokračovat. Na tento tiket po delší době dám 2 zápasy z challengeru z Bratislavy.

První je:

Lacko – Troicki. 1kolo, hala. Bratislava challenger

Lacko hraje zde v Bratislavě tradičně velmi dobře. 2011 ,2013 a 2017 titul, 2015 finále. A v poslední době hraje slušně. Ismaning titul, Eckental ČF. Lacko nečekám že v 32letech ještě půjde nějak nahoru ale v hale je velmi solidní. To o rok starší Troicki nehraje nic moc, Od srpna vyhrál 1 zápas ze 7, v halové sezoně prohry s Novakem, Zapatou a Van De Zandschulpem a porazil Darcise. Bilance je 1:1 je Troicki vyhrál ve 2008 a Lacko ve 2013…

Lestienne – Kolář. 1kolo, hala. Bratislava challenger

Zdenda Kolář mě překvapuje v poslední době jak slušně hraje. Uhrál 3x 3kolo když porazil např. Lamasina, Lorenziho nebo Donskoye. Naposledy nestačil ve 3setech na Marchenka. Zde musel hrát kvaldu když porazil Pirose 64,30Skr. To Lestienne naposledy prohrál s Gastonem, předtím Lenzem, Stakhovskym a porazil pouze z posledních 3 turnajů jen Altmaiera. Asi to nebude jednoduchý zápas ale já ho zkusím, kurz kolem 2 mi přijde slušný. Navíc něco uhrát Kolář potřebuje aby se dostal do kvaldy Austrálii, nyní je 258 . Letos se dostal poslední 252 hráč tak něco by to ještě chtělo přidat..

Translate »