Přeskočit na obsah

Ako – Kachmazov, Choinski. Tipsport @ 1,97. Důvěra 8/10

Dnes opět dám 2 zápasy  –

Kachmazov – Pokotilov. Finále, hard. Heraklion M15 future

Zde dám na 17letého Kachmazova (v juniorech na 56 místě, nejvýše 44) v zápase s krajanem 22letým Pokotilovem. Pro mě je Kachmazov lepší hráč. Letos v juniorech porazil třeba Wimbledonského vítěze Mochizukiho, Alvarez Varonu, Svrčinu. Ale dost brzo se přesunul na dospělý okruh a tak není výše. Zde porazil třeba Crepatteho nebo Belliera. Minule vypadal s Olielem ve 3setech. Nyní přidal skalpy např Pervolarkise, Zukase nebo Carra což je dobrý výkon.

Pokotilov je zde z kvaldy, to znamená dnes 8 zápas během 8 dnů a z toho 5 ve 3setech. Poslední 2 zápasy s Lazarovem 2h58 a Olielem 3h19. Tedy nejen že by mladý krajan měl být lepší, ale říkám si kolik on bude mít sil. Minulý týden zd eporazil T.Simona a prohrál se Satschkem.

Choinski – Ugo Carabelli. Finále, hard. Santo Domingo M15 future

Zde je jasný favorit Choinski který se na konci sezony dostal do skvělé formy. Tento 195cm vysoký Němec/Angličan má říjen a listopad skvělý. Titul v Bad Salzefurth, 3kolo v Ortisei kde porazil Otteho, pak zas ČF na futuru a minule zde finále a prohra až ve 3setech se skvěle hrajícím Altmaierem a tento týden ztráta jen 12 gamů na cestě do finále (Bertran, Kodat, Olivares, Jubb)

Uga Carabelliho jsem včera dával, protrápil se ve 3setech k výhře nad Zeballosem ale zde je o třídu ne li dvě lepší soupeř a beton je určite jeho slabší povrch tedy pro mě zde není co řešit a Choinski by toto měl asi i v pohodě zvládnout

Translate »