Přeskočit na obsah

Solo – Nakashima, Delbonis. Tipsport @ 2,23 Důvěra 7/10

K.King – Nakashima. 2kolo, hala. Ann Arbor challenger

Zde musím dát 18letého Nakashimu. V Současné době 364 na žebříčku ale ještě loni 3 junior světa a obrovksá naděje. V hale se mu daří, na podzim dal 3kole v Charlotsville nebo 3kolo Knoxville. Porazil třeba Escobeda, Polanskyho, T.Daniela a další.Předtím zářil i na venkovním betonu kde zdolal např. Duckwortha, Mmoha, Eubankse a další. Skvělou formu ukázal už v přípravném turnaji na tuto sezonu na Hawai. Tam dokonce porazil Fritze 76,64! A hrál vyrovnaně s Querrym když prohrál až 64,67,13-11. Skvělé výsledky. V 1kole zde porazil taky nadějného mladíka Roumaneho jasně 62,62 když nečelil jedinému bb a sám využil 4z5.

28letý krajan Keving King, 309 měl solidní sezonu ale není až taková hvězda. Je fakt že v hale kvůli svým 191cm je nepříjemný, ale hrál také 3 haly a porazil jen Dunbara a Hoyta a nestačil na Girona, OConnela a Evana Songa. Nejlepší výkon podal v říjnu venku na betonu ve Fairfieldu kde uhrál SF a porazil třeba i Kudlu nebo Polanskyho. V hale má ale průměrných 36-27.

King může být nepříjemný na servisu ale pro mě je Nakashima v jeho formě jasný favorit

Delbonis – Lamasine. 2kolo, hard. Noumea challenger

Ještě si dám jeden zápas a to 29letého Delbonise (74) v zápase s 26letým Lamasinem z Francie (215)

Delbonis je pro mě i na betonu lepší hráč. Loni zde uhrál SF a na betonu je schopný zahrát. Lamasine sice už hrál 1 zápas ale výhra nad Zapatou 46,64,75 když si prohrál 4x servis nebyla nejpřesvědčivější. Loni sice Delbonis nezářil ale zakončil finálem v Montevideu. To Lamasine zakončil prohrama s Kolářem a Durasovičem.

Pro mě je Delbonis kvalitnější hráč

Translate »