Přeskočit na obsah

Ako – Janowicz, Young. Tipsport @ 2,6. Důvěra 6/10

Janvier – Janowicz. 2kolo, hala. Pau challenger

V tomto zápase dám ex hráče top 15 Janowicze. Ten se snaží o comeback a toto je jeho letos 3 turnaj. Zatím zdolal Macháče, Furnesse a nyní Koláře. Na svém 1. turnaji prohrál s Lestiennem a minule nenastoupil. Jak jsme byli zvyklí, opírá se o dobrý servis. Při výhře s Kolářem 64,75 dal 23es a odbracel úspěšně jen 1bb.

Janvier sbyl ve finále v Quimperu kde prohrál ve finále s Ilkelem, na dalším turnaji pak prohrál po boji ve 2kole s Saifulinem a minule 64,75 s Kuzmanovem.

Pro mě je Janowicz velmi dobrý hráč a pokud je zdravý, budu mu věřit

Young – Zhe Li. 1kolo, hala. Columbus challenger

Z těchto dvou hráčů ani jeden nezáří, ale já přece jen zkusím domácího Younga. Ten Po US Open dokázal na betonu porazit Nakashimu a v hale Kozlova a Ortegu Olmeda. Je fakt, že pak vždy  prohrál s Kruegerem ve 3setech, McDonaldem také ve 3setech a Kordou. To nejsou tragické výsledky. Jen s Kordou mu zápas vůbec nevyšel.

Zhe Li mi v hale úplně nesedí. Před zápasem v kvalifikaci s Lutschaunigem který vyhrál překvapivě těžce 76,63 (2x si prohrál servis)což na to že tento hráč hraje jen za univerzitu kde má 3-4…To je bídný výsledek. Předtím naposledy v hale vyhrál v 2015.

Zde Younga zkusím, v hale hraje Zhe Li daleko hůř než na betonu

Translate »