Přeskočit na obsah

Ako – Stricker, Mayot. Tipsport @ 2.54 Důvěra 8/10

Stricker – Kym. Securitas Pro Cup,Biel, antuka, kvalifikace

V zápase dvou 17letých Švýcarských naději mi přijde velmi pěkný kurz na Strickera. To je 10 junior, Kym 24 v žebříčku. Na juniorském okruhu vede 1-0 na zápasy Stricker (ve 2018 16,63,76) Ale co je pro mě důležitějsí jsou výkonu nyní na turnajích ve Švýcarsku. Zde také Stricker už vyhrál nad Kymem a to v Bernu na juniorském mistrovství Švýcarska v polovině července a to hladce 63,62 v SF (ve finále Stricker prohrál s Von Der Schulenburgem 62,63) . Na jiných turnajích měl Kym bilanci 4-4 když porazil jen vyloženě slabé hráče a s Niklesem dostal 64,61 Bertolou 62,63 a Kusterem

To Stricker na posledním turnaji vyhrál 3 zápasy včetně zápasu s Ehratem 63,62 a prohrál až s Niklesem 62,46,63 na turnajích předtím měl bilanci 5-2 včetně již zmíněného finále juniorského mistrovství.

Hamou – Mayot. Challenge Elite FFT,Villeneuve-Loubet, SF, hard

K Strickerovi dám vítěze letošního juniorského Australian Open, 18letého Mayota který hraje s 25letým Hamouem. Už před Covid pauzou Mayot ukázal svůj talent i mezi dospělýma a byl v ČF v Phau když porazil třeba Haase a s Veselým až těsně 76,76. Na těchto turnajích hraje velmi dobře, v Nice porazil Halyse (jen na úvod vyhořel s Bourguem) v Cannes dokonce porazil Mouteta (i když zas na úvod těsná prohra s Mullera) ale zde zatím hraje skvěle. Porazil Roumaneho, Herberta 63skr a dnes Hoanga 10-4 v STB.

Hamou v Cannes porazil Mahut a nestačil na Hoanga, zde prohrál s Mannarinem a porazil Escoffiera a dnes Janviera.

Mayot mi přijde že hraje lépe, porazil lepší hráče a vidím ho jako lepšího hráče (i když jeho čas teprve přijde)

Translate »