Přeskočit na obsah

Ako – Winter, Jones. Tipsport @ 2,16. Důvěra 7/10

Winter – Azhar. UTR Pro Tennis Series Adelaide, hard, skupina

Včera Winter nezklamal a i když to byl nakonec dost boj tak Bataljina zdolal ve 2 setech. A podobně to vidím zde. Kurz opět velmi solidní a opět je zde vzájemný zápas ani ne před měsícem když Winter vyhrál 75,63 a to 26.6. Jinak je asi zbytečné vše opakovat. Winter, 15letý talent co v juniorech začíná ukazovat svůj potenciál (více jsem psal včera) Zde v Adelaide na minulém turnaji skrečoval s Tu Li, porazil Eshamadeho, prohrál s Van Rensburgem a o umístění mu skrečoval Vijayragawan.

Azhar, 22letý hráč zde hraje první turnaj a porazil až skoro za 3hod Biancheta 75,67,10-6. Vím že to nejde tak brát, ale toho porazil Winter 19.6. 61,60.

Určitě to bude zas těžký a vyrovnaný zápas, ale Wintera jako outsidera poté co nedávno vyhrál musím znovu dát. Nevidím důvod proč by totiž Azhar zde měl být favorit.

Jones – Hann. UTR Pro Tennis Series Perth, hard, skupina

A opět si k tomu přidám ještě jeden zápas a to 22letého Jonese v zápase s 21 Hannem. Jones byl top 100 junior a nyní hraje v USA na univerzitě a nehraje špatně a většinou na 2 místě hraje za 12 univerzitu žebříčku – Tennessee a měl bilanci v singlu 12-5. Minulý týden prohrál jen ve finále s Peersem když přejel T.Graye, Phama a Webstera. V 1 zápas tento týden porazil opět Graye 64,60

Hann hraje také v USA za Portland ale ta neptaří mezi 50 top škol a odehrál tam jen pár zápasů. Minulý týden uhrál s Peersem 2gamy, prohrál v STB s R.Johnsonem a porazil hladce Downeyho. Dnes porazil Iaconiho 06,76,10-6 když prohrával jako favorit v kurzu kolem 1,3 60,51…Pro mě je Jones o level jinde

Translate »