Přeskočit na obsah

Ako – Van Rijthoven, Rune. Tipsport @ 2,69. Důvěra 6/10

Kopp – Van Rijthoven. Vogau future M25, antuka, 1kolo

Musím říct, že nejdříve, na první pohled jsem chtěl dávat jedničku. Na 20letého Koppa (801) , domácího hráče, který hrál velmi slušně národní turnaje v Rakousku, kde z posledních 4 turnajů 2 vyhrál a 2x prohrál s pozdějším vítězem Miedlerem. Porazil pár slušných hráčů (Hampel, Neumayer, jednou i Miedlera) ale většina hráčů, včetně těch co porazil je o level níže než jeho soupeř v 1kole, 23letý Van Rijthoven (346)

Avšak když jsem jako vždy u zápasů nastudoval nejen výsledky zápasů na které se sázelo musím po obrácení kurzů zkusit Holanďana. Překvapuje mě, že i analyzátoři v Tipsportu na prvních místech, si nedají práci, aby si zjistili nějaká fakta a od boku to napíšou. Bohužel i zde je vidět, že doba kvalitních analýz je pryč (tím neříkám, že na to jak to střílejí, nemají dobrou úspěšnost) Ale zpět k mému tipu. Van Rijthoven, v juniorech kdysi světová 13 pak kvůli zranění úplně zmizela ze scény. Loni ale uhrál několik velmi dobrých výsledků (SF v Kobe, ČF v Pune atd) a dostal se do top 300. Bohužel v listopadu se opět zranil ale už v prosinci vyhrál halové Mistrovství Holandska když ve finále porazil Van de Zandschulpa. Také nevím co dělal první polovinu roku, ale nyní v červenci byl nejdříve v SF Mistrovství Holandska na antuce (prohra s DeJongem)  aby začátkem srpna vyhrál další turnaj kde vyhrál 5 zápasů včetně finále nad Tallonem Griekspoorem 64,64.

Zápas to určitě nebude lehký ale v kurzu kolem 1,9 (venku průměr kolem 1,5) mi stojí za zkoušku a jít do rizika, i když nakonec možná míň informací jak jsem psal může být více. Ale když sázím, měl bych mít maximum informací

 

Rune – Neumayer. Vogau future M25, antuka, 1kolo

Já si k tomu dám ještě jeden zápas, v zápase dvou 17letých hráčů dám na ex světovou jedničku s nejvýše světovou 35 Neumayerem. Pro mě je Rune o kus dál, také loni Neumayera porazil 60,61 v Plovdivu. Neumayer hrál slušně na turnajích v Rakousku když na jednom turnaji byl ve finále kde prohrál s Koppem, aby pak na dalším prohrál v 1kole s Krainerem, pak opět finále a 5 gamů s Miedlerem a pak opět prohra v SF s Miedlerem 63,62. Měl pár slušných skalpů ale i proher se slabšíma hráčema.

To Rune, „produkt“ Mouratoglou akademie se představil i na UTS kde prohrál 3-2 s Moutetem, v zápase se Švédskem hraném jako DC porazil Erikssona a ve 3setech prohrál s E.Ymerem a i z dalších zápasů měl bilanci 10-1 (např Durasovič, Ingildsen, Sigsgaard atd)

Pro mě je Rune velký favorit a já mu zde věřím

Translate »