Přeskočit na obsah

Solo – Vacherot. Tipsport @ 2,8. Důvěra 6/10

Catarina – Vacherot. European Pro Tennis Series, hard

Dnes půjdu do těžšího tipu ale uzpůsobím tomu důvěra (a koukám i proti 99% sázejících)  Ale tento zápas je pro mě lákavý i vzhledem k kurzu. 23letý Catarina (475) zde hraje s 21letým Vacherotem (1497) Ale žebříček je zde matoucí vzhledem k tomu, že Vacherot studuje v USA za Texas University a je v žebříčku na 3 místě když měl v minulém školním roce bilanci 26-4.Porazil hráče jako Crawford, Jubb, Ito, Walton a dokonce i jedničku Cukiermana porazil.Nyní během Covidu hrál malé a špatně obsazené turnaje v USA a tam měl bilanci 15-0. Ale tam byl nejlepším hráčem co potkal Habib a B.Smith a to mluví za vše. Nyní hrál turnaj v Nice kde měl bilanci 4-1 a v posledním zápase 4.8. má zajímavý skalp když porazil velmi dobře hrajícího Greniera 61,46,63. Vacherot zároveň měří 193cm (Catarina 185cm) tak by i na servisu měl být silný

Catarina naproti tomu už hrál European Series kde začátkem července měl bilanci 3-1 když porazil Q.Roberta, Tchoutakiana a Mansouriho (dokonce 60,60..) a v prvním zápase s Q.Robertem prohrál. Pak mimo tento turnaj ještě odehrál 2 zápasy, porazil Delmase a nestačil na Laurenta ve 3setech.

Určitě to není nic jistého a žádná tutovka. Catarina je daleko zkušenějšína okruhu před Covid pauzou hrál dobře (finále v Heraklionu a 2 tituly v Monastiru) Ale nyní to tak brát nejde, je to pořád příprava a Vacherot je určitě zajímavý hráč minimálně do budoucna.

Translate »