Přeskočit na obsah

Ako – Tseng, Monteiro. Tipsport @ 2,24. Důvěra 7/10

Tiket

Kavčič – Tseng. Biella challenger, Itálie, 2kolo, antuka

Tsenga jsem zde dával už několikrát tak se nebudu opakovat. A věřím mu i v tomto zápase. Dnes porazil Harrise 61,62 za 1h22 když si neprohrál servis a sám breakl 4x z 5bb (ale odvrátil 6bb)

Kavčič se vrací po pauze a v Paříži nestačil na Kuznetsova 46,76,63 a zde porazil Nagala 76,64 když breakl 4x z 8bb ale sám si prohrál servis 3xze 7bb. během Covidu jsem našel jen zápas s Rolou který prohrál 42,41. Asi to bude těžký zápas ale myslm že Tseng bude na něj moc solidní

Monteiro – Basilashvili. French Open, 1kolo, antuka

Tuto analýzu a už jsem dával, měl jsem to s Ruusuvuorim který bohužel doplatil na těžké podmínky. A to samé bude platit pro Basilashviliho. Těžké míče, zima, déšť, v tomto počasí se mu bude těžce hledat forma.

Zde mi přijde povinnost dát zas na prohru Basilashviliho. Ten poté co během Covid období byl ve vězení za napadení manželky je evidentně mimo. Na exibičních turnajích měl 0-2 sety 0-4 a nyní na okruhu 0-5 sety 0-9. Nic prostě nenasvědčuje jeho vzestupu.

Navíc když soupeřem je motorová myš Monteiro. Prohrál sice finále ve Forli s Musetti 75,76 ale hrál v sobotu takže do úterý času dost na aklimatizaci zde v Paříži. Formu má dobrou, i na US Open potrápil Augera Aliassimeho 63,67,76,76. A nyní ve Forli už vyhrál 6 zápasů a tak bude ve slušné pohodě

Translate »