Přeskočit na obsah

Co přinesl srpen – začátek tour ale úspěšnost o něco horší

Jak jsem minulý měsíc avizoval, zde je pravidelný blog který se ohlédne za předchozím měsícem plus se vždy chci dívat do budoucna

Jak jsme na tom

Za měsíc srpen jsme společně vsadili 39 tiketů, 19 z nich vyšlo ale bohužel 20 nevyšlo. To nám celkem dalo ROI 4,5%. Toto není úplně dobré číslo. Cílem je, abychom se pohybovali kolem 10-12%. Ale samozřejmě sázení je dlouhodobá záležitost, a tak je nejdůležitější jak jsme na tom za delší období.

A to je za rok 2020 22,0%. Vyšlo 124 tiketů, 93 nevyšlo a jeden se vrátil. Od startu mých stránek je ROI 15,4%. Tato čísla považuji za velmi dobrá a nadstandardní.

Top 3 zápasy které mě nejvíce potěšili

Možná zde překvapím, ale udělala mi radost výhra mladého Slováka Pokorného na domácím turnaji kde porazil Karola. Kurz byl kolem 1,5 a nebral v potaz turnaji na dalších menších turnajích na Slovenku. Zde se opět ukázalo, že sázení na menších turnajích na „neznámé“ hráče co vyplácí.

A pak by to byly zápasy na základě sledování streamů – sázky na jasné prohry Ariase, Pokotilova, Fomina tedy hráčů kteří na singl prostě nemají (Arias) nebo nemají nejspíš natrénováno a jsou mimo.

A posledním je zápas, kde se ukázalo, že sledovat v dnešní době instagramu hráčů je velmi přínosné. Napolitano hrál s Cerundolem který první dva turnaje nehrál dobře. Ale dle instagramu Napolitana bylo vidět že je po náročné operaci. Tu sice absolvoval již v únoru, ale vracet se po operacích, hlavně když je lokte není vůbec jednoduché.

Top 3 zápasy které mě nejvíce naštvali

Tak ten seznam byl byl docela velký jelikož se nedařilo jak bych si představoval. Ale když vezmu zápasy které se neměli prohrát – tak to by byla prohra Krummicha s Gengelem. Krummich podával na zápas, svůj servis si prohrál aby pak hned měl opět bb. Zde se ukázala jeho nezkušenost. Pak to je zápas ze začátku měsíce kdy Wang prohrál se Sakharovem 76 (5) ,76 (8), Wanga vedl v 1setu 53 a 65 a vždy podával, ve 2setu měl setbol. Sázka proti Sakharovi nevyšla a ten pak v dalších 3 zápasech uhrál celkem 9 gamů…A posledním zklamáním pro mě byl Trungelliti který nám zkazil tiket hned 2x a hlavně zápas s Broadym byla z jeho strany hrůza . V 1 setu vedl 31 a měl breakboly na 41 abyl pak prohrál 5 gamů v řadě, ve druhém setu měl také hned 20 a prohrál 76. Zde tento velký bojovník proti korupci v tenise mě ohromně zklamal a asi jen tak na můj tiket nepůjde.

Fair hladina kurzu a kdy už nesázet

Již minulý měsíc jsem psal o tom co všichni vidíte. Po zveřejnění analýzy kde kurz okamžitě dramaticky dolů. Je to tak nízko, že je to na hranici sázitelnosti. Nově se pokusím přidávat do analýzy fair kurz jaký zde vidím a do jakého kurzu to doporučuji sázet. Při dropu pod tento kurz již bych to nedával. Ale všiml jsem si, že často to sníží na nesmysl hned po analýze aby po pár hodinách šel kurz opět o něco nahoru. Je zde jasně vidět, že chtějí jen co nejvíce znehodnotit naše tikety hned po analýze. Snad vám tato informace pomůže

Placený přístup k tipům

Vím, že jsem minulý měsíc sliboval, že udělám na facebooku na toto téma nějakou anketu. Mám to stále v plánu jen jsem to nestihl. Tedy zatím jedeme stále stejně. Ale když vidím z toho co mi posíláte, že již nyní dost z vás za tipy platí tak na rovinu řeknu, že je to možnost kterou samozřejmě zvažuji. Čím dál víc se dostávám do roviny, že hodně placených stránek se tipy odsud inspiruje. Ale stále to není na pořadu dne

Bet aréna

V průběhu srpna vyšel o našich stránkách i článek na Betaréně takže pokud vám unikl zde je odkaz. https://www.betarena.cz/rubriky/skola-sazeni/pohled-profi-sazkare-sazeni-na-tenis-v-dobe-covidove_5243.html

Co náš čeká v září

Turnaji se nám plně rozjeli ale je to zatím dost zrádné. U hodně tenistů se špatně odhaduje v jakém jsou stavu a jakou mají zápasovou praxy. Ale musím říct, že jsem si už našel stránky na lokální výsledky nejen např. na Slovenku ale už vím a čerpám ze stránek kde jsou výsledky z místních turnajů v Holandsku (např velmi přínosné na výsledky třeba Brouwera) ale i třeba ve Finsku, Francii či v Belgii. Tak uvidíme jak to bude možné využít.

Zároveň se stále hrají exibiční turnaje – European Pro Series, UTR turnaje v Austrálii či East a West Coast v USA. Posledně dva jmenované pomalu vypouštím ale uvidíme zda hlavně ve Francii bude ještě nějaký zajímavý zápas.

Roland Garros 2020

Toto dám jako samostatné téma. Zatím se stále chystám na kvalifikace French Open. Uvidíme zda to nějak nepřekazí Covid ale pokud ne, můžete se těšit na blogy a tipy přímo z Paříže

Přeji všem hezké září

Translate »