Přeskočit na obsah

Za jaký kurz má smysl ještě sázet

Jak jsem již říkal, budu postupně reagovat na to co jste mi napsali – díky moc každému za čas který věnoval vyplnění (a v blogu za září bych pak napsal větší vyhodnocení). Myslím, že i tyto blogy by mohli pomoci někomu v tom jak lépe sázet.

Hodně jste psali o tom, za jaký kurz má smysl ještě daný zápas vsadit. Z toho důvodu budu u analýzy uvádět „Můj fair kurz“ kdy napíšu hladinu jak bych to já viděl. A pak se tedy dá říct, že cokoliv větší má ještě nějakou, aspoň malou hodnotu. Snad vám to pomůže. Protože někdy se kurz dostane tak nízko že to pak nemá smysl dávat. Je ale určitě možnost počkat až to vypíšou venku a pak kurz jde na nějakou dobu většinou nahoru. Tipsport totiž po našem (mém) vsazení kurzy hodně ořeže.

Taky někdo napsal názor, že honit mé ROI na open kurzech není úplně fair, a že nikdo z těch co mě sledují to tak nemůže mít. To je sice pravda, asi jen málo z vás to stihne, na druhou stranu při takovém ROI si myslím že vás vydělá víc. Ale jak tam také padlo, že bych si to měl počítat dle upravených kurzů po tom co se to vypíše venku tak s tím nesouhlasím. O tom sázení je – vsadit za dobrý kurz tak nevím proč bych měl brát jako špatné že vychytám slušné kurzy.

Na druhou stranu našel se i názor, proč dávám zápas – např. Zukase za 1,83 když bylo na začátku 2,08. Ale je to jak jsem psal – samozřejmě raději chytnu větší kurz (na což nemám vždy čas) ale hlavní je pro mě zda v kurzu vidím stále hodnotu. Tu zde jsem viděl i v kurzu 1,6. Hodnota tam může být i po dropu jako to bylo v tomto případě. To, že zápas pak nevyjde je úplně něco jiného. Jak vžd píšu – sázení je dlouhodobý „sport“ a tak mě prosím nechytejte za slovo když nějaký zápas nedojde.

Samozřejmě každý má právo na názor, ale určitě i v budoucnu napíšu analýzu už na dropnuté kurzy. Když tam vidím stále hodnotu, tak to stále má pro mě smysl vsadit a klidně napsat analýzu. To, jaký byl open kurz nebo o kolik spadl současný kurz není to hlavní – hlavní je zda má stále hodnotu.

 

Translate »