Přeskočit na obsah

Ako – Haerteis, Sels. Tipsport @ 3,2. Důvěra 6/10

Tiket – Haerteis, Sels

V posledních dnech jsem bohužel vůbec nestíhal a pár zápasů mi asi uteklo ale ona občas pauza neuškodí. Snad už to zas bude lepší…A nyní už je toho méně či kurzy osekané tak zkusím něco težšího

Grenier – Haerteis. Ismaning challenger, Německo. 1kolo kvalifikace, koberec

V tomto zápase dvou 24letých tenistů dám na domácícho Haerteise který mi na koberec v hale sedí. Zde v Ismaningu má bilanci 9-2 když jedna prohra byla skreč. V 2018 byl v SF z kvaldy, 2019 v ČF. Během Covid pauzy hrál docela slušně, nyní na neoblíbené antuce dal ČF v Sibiu když porazil Rinderknecha a naposled v Portu na betonu porazil Navu a nestačil na Begu 75 ve 3setu. To mi přijde solidní.

Grenier také v hale umí zahrát, na hardu v hale letos byl ve ČF v Pau nebo na koberci měl úspěchy na futures. Covid pauza mu vyšla ale nyní na antuce takový průměr. Bilance 5-8 ale antuka je také jeho slabší povrch.

Zde ale věřím na domácí prostředí a povrch který Haerteisovi velmi sedí. Hráli spolu ve 2018 také na koberci a Haerteis vyhrál 46,63,76 (breaky 2z13 vs 2z5)

Nyní lze čekat asi také nějaké ten TB ale já zde dám Haerteise

Můj kurz: 1,75

Durasovič – Sels. Rodez future, Francie. SF, hala

Toto bude také těžký zápas ale přijde mi že Sels hraje o něco lépe. Když jsem ho viděl v Jablonci tak se mi líbil. Nyní měl dost těžký los ale přešel přes Roumaneho, Crepatteho a Hamoua bez ztráty setu a prohrál si servis je z Crepattem 2x z 5bb, ve zbylých dvou zápasech dohromady 0 ze 4.

Durasovič také slušný, přešel přes Geertse, Brianda a DeJonga což mi přijde o malinko lehčí los. Ztratil jen set s Briandem. S ním si taky prohrál jednině servis, 2x z 8bb, ve zbytku 0ze2bb tedy dost podobné.

Já zde ale vidím o něco lépe Selse ale nic jednoduchého to nebude. Bilance je 1:1,ve 2019 na antuce Sels 76,63 a na betonu ve 2017 Durasovič 64,63

Kurzy si myslim sedí

Můj kurz: 1,7

Translate »