Přeskočit na obsah

Ako – Borges, Baez. Tipsport @ 2,22 Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Borges – Zapata. Maia challenger, Portugalsko. Antuka v hale

V tomto zápase dvou stejně starých hráčů, 23letých Borgese z Portugalska (398) a Zapaty ze Španělska (155) dám domácího hráče.

Borges hraje tradičně doma v Portugalsku skvěle a vyhrál zde po Covid pauze 2 futury a 3x byl ve finále. A na challengeru v Lisabonu na antuce porazil Dzumhura a prohrál s Clezarem. Naposledy hrál na antuce ve Villeně kde prohrál v 2kole. Jeho motivace bude obrovská, dostal WC a je to pro něj šance jak stoupat žebříčkem nahoru. O tom jak je to složité na futurech jsem psal dnes blog https://steviebets.com/2020/11/zivot-na-futures-kolik-to-hrace-stojia-proc-na-ne-sazet/

Zapata již ukončil sezonu a dle svého Instagramu je v plném proudu příprava na novou sezonu. Je tedy otázka, v jakém rozpoložení bude a je klidně možné, že není v optimální herní kondici. Naposledy hrál a sezonu ukončil na masters v Paříží kde nestačil v kvaldě na Hanfmanna 64,61. Předtím měl SF v Alicante ale na posledním antukovém turnaji, koncem října nestačil na Mullera.

Já zde dám Borgese – jeho rozehranost a motivace bude daleko větší než u Zapaty

Můj kurz: 1,7

Guttierez – Baez. Campinas challenger, Brazílie. 1kolo, antuka

I když se nemyslím že Guttierez je tak špatný jako má výsledky tak zde stejně musím dát že prohraje. Zápas to podle mě nebude až tak jednoduchý ale Baez hraje dobře. Nyní v JA v Guayaquilu byl ve ČF, minule nestačil ve 3setech na Tsenga ale nyní uhrál přes Oliveiriho a JM Cerundola kvaldu.

Guttierez sice na brazilské sérii nehrál špatně, ale na okruhu má letos 0-10 a naposledy prohrál s Pucinellim 61,63 ( i když hráli 1h43)

Bilance je zde z 2016 když Baez vyhrál ve 3setech

Můj kurz: 1,25

Translate »