Přeskočit na obsah

Ako – Gil, Meligeni Alves. Tipsport @ 2,1.Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Vzhledem k času jen krátce:

Manda – Gil. Antalya future, Turecko. 1kolo, antuka

Nadějný 18letý Gil zde v 1kole v Turecku hraje s 22letým Mandou z Rumunska. Gil patří k velkým anglickým talentům. V juniorech to dotáhl na 28místo v říjnu na RG v juniorech byl ve 3kole. Poslední tři turnaje hrál na antuce a nehrál nejhůře – na prvním prohrál se skvěle hrajícím Martin Tiffonem, na druhém prohrál ve 3setech s Perchicotem a na třetím porazil Trungellitiho a tři sety se držel s Alvarez Varonou. Alvarez Varona i Martin Tiffon ty turnaje nakonec vyhráli.

Manda má po Covid pauze 2-5 a naposledy hrál betony – prohry v kvaldě s Paroulkem a Handsem zrovna neukazují moc formu. Manda mi přijde mimo Rumunsko poloviční.

Můj kurz: 1,4

Meligeni Alves – Gomez Herrera. Campinas challenger, Brazílie. 1kolo, antuka

22letý Meligeni Alvese jsem dával minulý týden a nezklamal. Pro mě velký talent brazilského tenisu, nyní už na 242 místě po tituli v Sao Paolo. Dokázal že umí, vždyť on i letos vzal set Thiemovi. Gomez Herrera, 30let uhrál kvaldu a konečně v JA vyhrál zápas (předtím prohry s Lamou a Popkem) Porazil zde Ribeira a ve 3setech Velottiho.

Já musím dát Meligeni Alvese, když je forma (v Sao Paulu vyhrál i debla) tak únava jde stranou. A cesta je necelých 100km tak věřím že bude ready a na posledním turnaji sezony ještě nějaké body získá

Můj kurz: 1,35

Translate »