Přeskočit na obsah

Ako – Napolitano, Renard. Tipsport @ 2,9. Důvěra 7/10

Tiket – Napolitano, Renard

SK – SK: Tiket – Napolitano, Renard

Zde je tip na zítřejší dopoledne. Ale možná jenom sledujte zda se smůla konečně prolomí 🙂

Marcora – Napolitano. Parma challenger, 1kolo, hala

Na Parmském rychlém povrchu hraje 31letý Marcora s 25letým Napolitanem. Zde mi přijde, že Napolitano má o trošinku lepší formu a postupně se po zranění do toho dostává. V Hamburgu porazil Lestienna a Karlovskyho než prohrál v 1kole se Safiulinem. Zde porazil v kvaldě Bortolottiho a Runeho.

Marcora po Covid pauze z 11 zápasů vyhrál jen 4. Od té doby kdy nenastoupil do finále kvaldy na RG porazil jen tragického Safwata a nestačil ve 2setech na Kližana na betonu v Istanbulu a Majchrzaka v hale v Hamburgu.

Zde je povrch úplně jiný a hodně rychlý. Na tom umí zahrát oba dva, ale jak píšu, pro mě je forma na straně Napolitana. Ale v naší formě a smůle kdo ví…

Bilance je z roku 2014 kdy vyhrál na antuce Marcora

Můj kurz: 1,8

Renard – Seeman. Parnu future, Estonsko. 1kolo, hala

28letý Renard ze Švédska zde hraje s domácím Seemanem. Seeman byl v juniorech nejvýše na 477místě, pak hrál v USA na univerzitě ale díru do světa neudělal. Letos tam měl bilanci 4-10 a to hraje v nižší divizi za Fresno State. Prohrál s hráči co nikomu nic neřeknou – např. Borter 16,06 Vedri 46,36 Valiev 46,26 apod.Na okruhu se naposledy ukázal v létě 2019 zde v Parnu na antuce, nestačil v 1kole kvaldy na B.Smitha 10-1 v STB

Renard je solidní hráč i když žádná hvězda ale byl už na 672 místě. Zde šel do kvaldy a porazil Irdoju 62,64. Loni třeba porazil Gulbise 75 skr. ve Stockholmu. Ale to byla vyjímka, neměl dobrý rok. Během Covid pauzy měl ve Švédsku bilanci 6-8 ale s lepšími hráči jako Eriksson a Mridha dostal klepec.

Ale zde myslím je Seeman ale level níže a Renard by měl vyhrát

Můj kurz: 1,3

Translate »