Přeskočit na obsah

Ako – Virtanen, Ch.Harrison. Tipsport @ 2,14. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Virtanen – Sabanin. Parnu future, Estonsko. SF, hala

19letý Virtanen míří za dalším titulem a hraje ve finále s 30letým Sabaninen. Virtanen je skvělý v rychlých halách. Tento ex 6 junior světa nyní v Rodez byl v SF a zde hraje suveréně. Neztratil ani set ba dokonce ani servis za celý turnaj. A to hrál si Kirkovem (4 gamy ztratil) Riedim (2gamy) a nyní porazil Niklase Salminena 62,76.

Sabanin zde překvapil. Po tragické Covid pauze a bilanci 1-4 na European Tennis Series, měl 1-2 v turnajích následně ale zde porazil Mridhu, Renarda, Vansheboima a nyní mu za stavu 50 skrečoval Siimar.Byl to ale divný zápas, na body 20-1…

Ale Virtanen je o level lepší hráč, já bych kurz viděl klidně menší

Můj kurz: 1,2

Harrison – Meija. Carry challenger, USA. Finále kvalifikace, hard

26letý Ch.Harrison se po zranění vrátil ve velmi slušné formě. Nejdřív na antuce porazil Doumbiu, Begu nebo Vrbenského a nestačil ve 3setech na Norrieho nebo Baeze což nebyla vůbec ostuda. Zde porazil Aragona 61,64 když break 3x a neztratil servis.

20letý Mejia byl 4 junior světa a je to velmi solidní hráč. Ale nepřijde mi v nejlepší formě. Sice odehrál slušně East Coast Series ale tam nebyla až tak velká konkurence (Arias, Lonmakin,  Mi.Redlicki, A.Gomeze jen skalp Gerasimova byl z těch lepších) Nyní hrál ve Fayetville kde mu skrečoval za stavu 41 Svajda a pak dostal 60,64 od Kypsona. Dnes se protrápil s Kozlovem když vyhrál za 2h45 26,75,76 když si ale 5x z 13bb prohrál servis.

Já zde věřím Harrisonovi, vypadá lépe

Můj kurz: 1,65

Translate »