Přeskočit na obsah

Ako – Deschamps, Kuznetsov. Tipsport @ 2,03. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Andrews – Deschamps. Torello future, Španělsko, 2kolo, hard

Zde hraje 22letý Deschamps a 26letý Andrews. Oba mají docela zajímavé výsledky. Andrews porazil po Covid pauze třeba San Martina na antuce či Mansouriho na betonu. Ale na druhou stranu, v poslední době měl prohry s 2x s Cabralem a Perez Penou. Zde prošel z kvaldy a v 1kole porazil Baretta 16,64,64. V tomto zápase na returnu vyhrál 30míčů a prohrál 52. Breaky 4ze7 vs 5z14. To je dost šancí co nabídl Barettovi.

Deschamps není úplně známý ale hraje dobře. Na francouzských turnajích porazil třeba TK.Wanga. Začátkem roku porazil Gakhova na antuce, nyní v Madridu uhrál kvaldu a porazil třeba Kravchenka než v 1kole nestačil na Skatova. Zde opět šel z kvaldy a porazil Jiana 16,76,60.

Zápas to asi bude vyrovnaný ale mě přijdou o něco lepší výsledky Deschampse.

Cazaux – Kuznetsov. Torello future, Španělsko, 2kolo, hard

S Deschampsem dám Kuznetsova. To je hráč co byl na 39místě který se po 2leté pauze letos vrátil a hned porazil Querryho, Kavčiče nebo Daniela. To bylo v září na US a French Open. Naposledy hrál před měsícem v Marbelle na antuce kde porazil Oliveiru a prohrál s Gimeno Valerem.Zde v 1kole porazil skvělého juniora Riediho hladce 64,62 za 1h11 když na returnu body 29-17 breaky 4z8 vs 1ze3.

Proti Cazauxovi jsem dával minulý týden na základě horší formy jak z francouzských turnajů – prohry s Briandem a 5 gamů s Couacaudem nebo 4 gamy s Fucsovicsem. V Madridu nestačil na 2kole na Diaz Acostu ve 3setech. Zde v 1kole porazil Modicu 64,63 ale i zde si porohrál 3x servisu.

Pro mě je Kuznetsov na cestě vzhuru a zde mu věřím

Translate »