Přeskočit na obsah

Ako – Smith, Lazarov. Tipsport @ 2,21 Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Smith – Arconada. Santo Domingo, Dominikánská republika. 1kolo, hard

I ve 2kole dát na Smithe. Nebudu se rozepisovat, vše jsem psal začátkem týdne. Smith, 4hráč ITA žebříčku

V singlu hrál univerzitní Oracle Masters kde se dostal do SF a prohrál s Holtem a přes léto hrál dobře na West Coast Series (výhra mj. nad Altamiranem, Chappelem, Nedelkem apod.) Loni byl i ve ČF challengeru v hale když porazil třeba Torpegaarda. V 1kole porazil Clarka 64,64 když se 1x prohrál servis

Arrconadu jsem také hrál a netušil jsem že s Marchem to bude tak těžký zápas, vyhrál 76,76 když vyhrál jen o 5míčů více a 2x si prohrál servis. Toto jsem psal v úterý – “24letý Arconada zArgentiny nehrál po Covidu ještě turnaj, ale tento ex univerzitní hráč přes léto odehrál hodně zápasů na East Coast Series která se převážně hrála na betonu a tak má letos bilanci 54-34.Tam porazil třeba E.Kinga, Mi.Redlickeho, Meiju nebo Karatseva.

Ale vypadá to, že rozehrán úplně není.

Hráči spolu hráli na škole, v únoru 2018 vyhrál Smith 36,63,64 a já mu budu věřit i dnes

Můj fair kurz: 1,6

Madaras – Lazarov. Antalya future, Turecko, 2kolo, antuka

23letý Lazarov (546)  je pro mě velmi solidní hráč a viděl bych ho i výše na žebříčku. Během Covid pauzy na antuce dokonce porazil Coriče 76,67,20Skr Lajoviče, Miladinoviče atd. Naposledy byl na betonu v Egyptě v SF a v 1kole porazil Fomina 62,63 (po Covid pauze na antuce porazil ještě Haerteise a Jecan a prohrál s Meligenim a Ejupovičem)

23letý Madaras (777) postoupil po vyloučeni Doneva za stavu 11 v 1setu. Předtím v Egyptě skreč s Martim ve finále kvaldy za stavu 57,13 a na antuce prohry s Perchicotem a Etcheverrym. Na jaře měl zde v Antalyi dvě SF když porazil třeba Lamu nebo Niklese.

Ale pro mě je Lazarov lepší hráč a i v měnším kurzu ho klidně dám

Můj kurz: 1,3

Translate »