Přeskočit na obsah

Solo -Celikbilek. Tipsport @ 1,91. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Když vidím rychlost povrchu v Istanbulu, kde se hraje v hale na hardu ale povrch je dost rychlý. Alespoň to je můj dojem ze sledování kvaldy a tak dám následující zápas (ve světle toho se mi líbí i třeba tip na Hueslera ale současné kurz 1,25 je už hrozně málo, viděl bych to minimálně přes 1,3. Huesler není zrovna nejspolehlivěhší hráč…)

Celikbilek – Kovalík. Istanbul challenger, Turecko. Hala, 1kolo

24letý domácí Celikbilek jde pomalu ale jistě nahoru. Je na 309 místě což je jeho nejlepší umístění. Já ho nikdy moc nemusel al emusím říct že hraje slušně. V Ortisei také v rychlé hale uhrál 3 zápasy – porazil Arnaboldiho, Fortiho a Koláře. Pak v hale na antuce v Maie porazil Oliveiru a hrál 3 sety právě s Kovalíkem (o tom později) a nyní na venkovním betony v Antalyi porazil dobře hrajícího Zuka a hrál vyrovnaný zápas s Basilashvilim.

Tip je ale také založen na povrchu a Kovalíkovi. Ten je nejsilnější na antuce, rychlejší povrchy a haly moc nemiluje. Loni hrál v hale jen v Sofii (kde je povrch pomalejší) a nestačil na Marchenka, ve 2019 ve Vidni a Antverpách a prohry s Bedenem a Humbertem. V hale prohrál poslední 4 zápasy a jen SF v Sofii ve 2018 vybočuje. Jinak bilance v hale je 14-30.

V Doha nyní nestačil ve 3 setech na Tomiče.

Ve zmíněném zápase na antuce se Celikbilek držel, prohrál až za 2h11, breaky 4z15 Kovalík a on 3ze14, body na returnu 46-41.

A v tomto prostředí je pro mě Celikbilek favorit, hraje dobře, doma a Kovalík není tady tak silný

Můj kurz: 1,65

Translate »