Přeskočit na obsah

Ako – De Schepper, Lazarov, Krainer. Tipsport @ 2,26. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

De Schepper – Roumane. Vale de Lobo future, Portugalsko. 1kolo, hard

Vím že dávám často na stejné hráče jako jsem dával Madarase a nyní opět dám De Scheppera. Ten zde v Portugalsku hraje třetí future a na prvním kvalda a 2kolo, pak jen kvalda. Tzn bilance 8-2, skalpy Addeda nebo Fansellowa, prohry s Furnessem a Escoffierem. Celkem letos 20-6.

O 13let mladší, 20letý Roumane se trápí. Letos 0-2, minule dokonce prohra zde v Portugalsku s Villosladou 64,46,76 když si 10x z 14bb prohrál servis!!!To je hrozné, navíc s takto slabým hráčem. Naposledy vyhrál v září v Pardubicích nad Erikssonem.

Můj fair kurz: 1,35

Lazarov – Šafránek. Poreč future, Chorvatsko. 1kolo, antuka

A zde další povinnost, 23letý velmi dobrý antukář Lazarov hraje s naším 26letým Šafránkem.

Lazarov sice nyní hrál neúspěšný DC v hale s Mexikem (zasáhl jen do prohrané 4hry) ale předtím hrál na antuce dobře. V Antalyi porazil třeba Fonia a nestačil ve vyrovnaných zápasech na JM.Cerundola 76,64 a Branccacia 76,75. Svou kvalitu ukázal během Covidu kdy v exibicích porazil Coriče, Lajoviče nebo Miladinoviče.

A naopak Šafránek mi přijde dlouhodobě mimo. Tragické antuky na podzim v ČR. Letos zkusil betony ale bilance 3-4 a prohry s Privarou nebo Rinconem. Pak sice na challengeru v JAR se relativně držel a porazil Locka a prohrál s Broadym a pak Lockem. Naposledy hrál v hale v Rotterdamu a prohrál s Herbertem 76,62 ale body na returnu 25-9 breaky 2z10 vs 0z0.

Tedy i když Lazarov nemá nyní přípravu na antuce tak Šafránek je na tom stejně a na mě dělí daleko lepší dojem

Můj fair kurz: 1,45

A k tomu dám na Krainera že porazí Wenga. Posledně (1.3.21) ho porazil 60,63 a nemyslím si že je šance na jiný výsledek než výhru Krainera

Translate »