Přeskočit na obsah

Ako – Marcondes, Onclin. Tipsport @ 2,65. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Kotzen – Marcondes. Monastir future, Tunisko. ČF, hard

Kdo mě sleduje tak ví, že Marcondes patří k mým oblíbeným hráčům. Datuje se to od roku 2019 kdy jsem ho viděl hrát v Riu de Janeiru a moc se mi líbil. Koncem roku hrál skvěle na lokálních turnajích v Brazílii ale bohužel na challengerech nestačil na Sakamota a Selse. Nyní hraje první ITF turnaj roku zde v Monastiru uhrál kvaldu a porazil slušné hráče, Potentzu a Tokudu.

Naopak Kotzen v Monastiru hraje již sedmý turnaj. 4x byl v 2.kole ale do ČF se dostal poprvé. Většinou uhraje kvaldu ale pak prohrál s Agameonem, Dalla Vallem, Giacalonem, Crawfordem..Ale i za tuto dobu měl pár dobrých skalpů – Michalskiho nebo právě Giacaloneho. Ale většinou na lepí rozjeté hráče nestačil. Nyní opět uhrál kvaldu a porazil slabého Allena a nyní Sinclaira.

Já bych v tomto zápase viděl Marcondese jako favorita, je to pro mě lepší hráč. Když bude hrát jako v předchozích zápasech kdy porazil lepší hráče než Kotzen tak by měl vyhrát

Můj fair kurz: 1,7

Onclin – Laurent. Monastir future, Tunisko. ČF, hard

Ex top 10 junior 20letý Onclin se dostal do skvělé formy. V únoru zde v Monastiru jedne turnaj vyhrál a měl jedno finále. Tento týden porazil Nawa a Kirkina což byl docela těžký los. 28letý Laurent naopak hraje bídně. Před tímto týdne nepřešel přes 1kolo a prohrál naposledy s Polukhinem předtím třeba i s DeLaBasseteriem. Nyní uhrál kvaldu a porazil dva Brazilce, Alvese a Rodriguese ve 3setech. Ale prohrál si servis 10x z 19bb.

Pro mě Onclin hraje lépe a budu mu věřit

Můj fair kurz: 1,35

Translate »