Přeskočit na obsah

Ako – Ruggeri,Ovcharenko. Tipsport @ 2,55. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Guttierez – Ruggeri. Sharm el Shaikh future, Egypt. 2kolo, hard

Ruggeriho jsem dnes dával že porazí Voronina což zvládl hladce 63,61 bohužel druhý zápas (Marcos Vives) nedošel. Ale i v tomto zápase ho dám. Jen pro připomenutí – toto jsem psal o něm.

“Zde dám na 18letého Ruggeriho z Itálie. To je ex 40 junior a poslední dva turnaje zde zvládl dobře. Vždy uhrál kvaldu a v ní nejdříve porazil Mukunda a ve druhé Krainera. Tedy na každém turnaji vyhrál 6 zápasů a v hlavní soutěži nestačil na Cobolliho ve 3setech a posledně Hardta 75,64“ Jak jsem psal, nad Voroninem vyhrál 63,61 za 1h14 když si 1x ze 4bb prohrál servis.

Jeho soupeř, 27letý Gutierrez z Brazílii nic extra nehraje. Na minulých dvou turnajích zde porazil ve 3setech Friberga a prohrál s Krainerem a Villardem vždy ve 2setech. Nyní porazil LL Cubeliče 46,63,76 za 2h18 když si 4x z 10bb prohrál servis.

Já prostě musím zkusit Rugerriho a dát proti Gutierrezovi

Můj fair kurz: 1,65

Prechtel – Ovcharenko. Opatija future, Chorvatsko. 2kolo, antuka

I když 24letý Prechtel nyní docela překvapuje (porazil nyní Lazarova, minule Cornuta) ale zároveň posledně dostal od Welteho, Rybakovem uhrál 4 gamy a předtím prohry s Cohenem a Donevem. Takže je dost nevyzpytatelný ale umí určitě zahrát. To 19letý Ovcharenko hraje vyrovnaně a má dobrou formu. Posledně z kvaldy do ČF (výhry třeba nad Makkem, Erhardem nebo Shevchenkem) a prohra s Pucinellim. Nyní opět 3 zápasy kvaldy a výhra 62,63 nad dobrým Passarem. (koncem roku porazil i třeba Miedlera nebo v únoru Meiju)

Výsledky Ovcharenka musím říct na mě dělají dojem a tak ho zde musím dát

Můj fair kurz: 1,5

Translate »