Přeskočit na obsah

Ako – Borges, Capecchi. Tipsport @ 2,23. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Brancaccio – Borges. Oeiras 2 challenger, Portugalsko. 2kolo, antuka

Domácí 24letý Borges hraje s 23letým Brancacciem z Itálie. Oba hráči hrají v poslední době velmi slušně. Ital v únoru vyhrál future a minule byl zde v ČF když porazil třeba Kuhna a Benchetrita. Ale to jsou hráči dost z formy. Pak vypadl ve 3setech s Furnessem. Nyní opět uhraná kvalda (Gomes, Vatutin – tedy spíše lehčí los) a nyní skreč Forejtka za stavz 43.

Borges nehrál od únorového titulu v Antalyi. Až minulý týden měl na lopatě a MB na pozdějšího vítěze Koláře. Ten sám řekl, že hodně lidí očekávalo že Borges turnaj může vyhrát. Tak možná tento týden. V 1kole porazil dvojku Couacauda 63,64.

Bilance je zde 1:0, Borges vyhrál v říjnu na betonu 76,20Skr když vyhrál o 9 míčů více.

Pro mě Borges je o něco lepší hráč

Můj fair kurz: 1,45

Capecchi – Colson. Monastir future, Tunisko. 1kolo, hard

25letý Capecchi mi přijde jako lepší hráč. Jen v letošním roce dokázal porazit třeba na antuce Velottiho a zde na betonu Alvese, Thirouina nebo Sinclaira. Poslední dva zápasy zde prohrál ale oba s Agameonem který hraje skvělě. Posledně to bylo 64,64 ale za 2h21 a byl to celkem vyrovnaný zápas.

Colson byl sice před pár letý v top 100 v juniorech ale nijak zatím nezáří. Jeho výhra zde v kvaldě nad Sinclairem je asi jeho největší výhra. Posledně zde prohrál ve finále kvaldy s Tabaccem.

Já osobně bych viděl Capecchi jako o trochu většího favorita. Koukám že na Capecchiho šel kurz z 1,28 na 1,53 což mě přijde už slušný kurz

Můj fair kurz: 1,45

Translate »