Přeskočit na obsah

Ako – Bangoura, Svajda. Tipsport @ 2,21. Důvěra 7/10

CZ – tiket

SK – tiket

Bangoura – Brymer. Little Rock challenger, USA. 1kolo kvalifikace, hard

V tomto zápase 29letého Bangoury a 26letého krajana Brymera musím dát Bangouru. Je to na základě výsledků z posledních turnajů mimo okruh ATP. V předkvalifikaci na tento turnaj Brymer dokonce prohrál s 41letým Battistonem, dále má nyní v květnu na UTR turnajích prohru s Boydem, L.Gomezem, Seggermanem a pak nyní ve středu zde s Battistonem 26,63, 6-10. Což úplně nechápu a svědčí o dost špatné formě.

Bangoura není sice žádný zázrak ale jak UTR tak nyní antuky hrál solidně když na posledních 2 turnajích vyhrál první zápas (Matos, Aragone) a pak prohrál s Velottim a Mochizukim ve 3setech (ten poslední 10-8 v TB 3.setu)

Můj fair kurz: 1,4

Svajda – Villanueva. Little Rock challenger, USA. 1kolo kvalifikace, hard

I když Svajda v Monastiru úplně díru do světa neudělal (jen 2x 2kolo) a z lepších porazil jen Holta tak stejně ho zkusím. Doma v USA hraje lépě což ukázal loni v listopadu kdy v Orlandu hrál skvělý zápas s Popkem. Důvodem sázky je i to, že úplně Villanuevovi na betonu nevěřím. Nyní si připsal sice výhry v Salinasu nad Corwinem, Lamou,Poljakem a Casanovou ale zároveň s Aragonem uhrál 4gamy a Meijou 3. A když jsem viděl některé tyto zápasy tak to spíš bylo o zoufalosti soupeřů

Můj fair kurz: 1,5

Translate »